Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Четвертий рік поспіль у Святошині до Дня Збройних Сил України проводять фестиваль «Сурми звитяги»

Опубліковано 07 грудня 2018 року о 19:22
фото

До Дня Збройних Сил України у Святошинському районі традиційно проводиться серед закладів освіти районний конкурс-фестиваль патріотичної пісні «Сурми звитяги». Цей конкурс засновано з метою самореалізації, підтримки і стимулювання творчо обдарованих дітей та молоді, популяризації серед юнацтва та молоді кращих зразків пісні, музики та поезії на патріотичну тематику, виховання у підростаючого покоління духовних, морально–етичних цінностей, любові до рідного краю, його історичного минулого, відродження національної української культури, духовності, примноження культурних традицій українського народу. Організатором заходу є позашкільний навчальний заклад Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «ДЕСАНТНИК». Конкурс-фестиваль проводиться за сприяння Святошинської РДА та народного депутата України Олександра Третьякова.

Сьогодні в актовій залі приміщення ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» (вул. Жолудєва, 6-Д) людно: хвилюються учасники, збуджені вболівальники, метушаться організатори та техперсонал. Педагоги навчальних закладів Святошинського району (ЗЗСО й ПНЗ) об’єднали зусилля у справі патріотичного виховання молоді. А в членів незалежного журі особлива задача – визначити найкращих виконавців та творчі колективи серед 25 учасників.

Привітала присутніх начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА Ірина Романенко: «Цей фестиваль приурочено до державного свята – Дня Збройних Сил України. Він проводиться на знак поваги до військових – людей, що стоять на охороні миру й безпеки нашої Держави. В умовах сьогодення цей захід набуває особливого змісту. Він є підтвердженням збереження наших українських, у тому числі козацьких, традицій, передачі їх від пращурів прийдешньому, молодому поколінню. Сьогодні ми переконалися, що виховуємо гідне покоління, що не зрадить ідеям незалежності, самобутності України, що виховане справжніми патріотами, послідовниками українських козаків».

На початку заходу працівників позашкільного навчального закладу Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «ДЕСАНТНИК» з нагоди Дня працівників позашкільної освіти відзначили подяками Департаменту освіти КМДА та грамотами РУОМС Святошинської РДА.

Цього року участь в конкурсі брали учні ЗЗСО та вихованці закладів позашкільної освіти як соло-виконавці, у складі дуетів чи пісенних гуртів, ансамблів.

Після закінчення конкурсних виступів під час підведення підсумків журі глядачам було запропоновано виступи гостей заходу та вихованців центру «ДЕСАНТНИК».

За оцінкою журі призові місця розподілилися таким чином:

1 місце – СШ № 304;

2 місце - СШ № 196;

3 місце – гімназія № 154.

Також, поза увагою журі не змогли залишити 2 освітніх заклади, це школа № 205 та ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК», які отримали приз журі.

На завершення свята учасники конкурсу отримали грамоти, а переможці – дипломи й відзнаки.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux