Головна  →  Новини  →  12 грудня 2018

В КДМШ №22 проведено концерт «Посвята в першокласники» (фото)

В КДМШ №22 проведено концерт «Посвята в першокласники» (фото)

Традиційно в перших числах грудня на фортепіанному відділі №1 КДМШ №22 відділу культури та охорони культурної спадщини (завідуюча відділом Триліська Наталія Костянтинівна) проводиться концерт «Посвята в першокласники».

Цього року, 10 грудня, викладач Калашникова Тетяна Валеріївна, яка була відповідальна за цей захід, влаштувала ціле театралізоване дійство з головним героєм та спів ведучим Пандою (роль виконував Ілля Калашников). Діти із захватом спілкувалися з улюбленим персонажем і відповідали на його запитання та загадки, пов’язані з музикою: про ключі, розмір, знаки альтерації, тощо… Завдяки цьому концерт пройшов у жвавій, безпосередній обстановці. В ньому взяли участь: Корягіна Єлизавета (викладач Оксана Андрієва), Грищенко Богдан, Арябінський Олег, Казнов Іван (викладач Наталія Триліська), Косенко Єва (викладач Тетяна Калашникова), Вакаренко Марія (викладач Людмила Васіна), Татарчук Марія, Дяків Марія, Карпюк Вікторія, Соколовська Вікторія (викладач Валентина Вакаренко), Матвієнко Вікторія, Шкорупинська Ярослава (викладач Валерія Галаєва), Гуров Ярослав, Тимошенко Аліна (викладач Олена Заболотня), Скрипнік Валерія, Джин Чехі, Джин Сахі (викладач Валентина Уманець), Федорук Максим, Демська Діана (викладач Евеліна Лосєва).

Не менш цікавим було завершення концерту. Першокласники дали урочисту клятву: музику любити і в ній рекорди всі побити, кожний день займатись і не лінуватись, гарно вчитись, цінувати вчителів, а також всі складнощі пройти і до випуску усім дійти. Потім кожний учасник отримав диплом, підтверджуючий статус першокласника, та смачний сувенір – шоколадного Діда Мороза.

Вся атмосфера заходу створила святковий, передноворічний настрій. Задоволеними залишились, як учні, так і їх рідні та знайомі.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку