КМДА Київська міська державна адміністрація


14 грудня 2018

Комунальні служби Святошинського району працюють у цілодобовому режимі (фото)

Комунальні служби Святошинського району працюють у цілодобовому режимі (фото)

Ускладнення погодних умов, яке прогнозував Український гідрометцентр, не стало на заваді комунальним службам Святошинського району працювати у посиленому цілодобовому режимі з ліквідації наслідків негоди. Мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця - з усіма цими явищами вели боротьбу 602 працівники комунальних господарств та 68 одиниць снігоприбиральної техніки. Весь цей ресурс було задіяно протягом минулої ночі, 13 грудня, та ранком 14 грудня.

Особлива увага була приділена прибиранню тротуарів, підходів до підземних та наземних переходів, сходових маршів і зупинок громадського транспорту, щоб жителі району зранку могли безпечно дістатись до роботи і місць навчання.

З метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, закликаємо містян бути обережними, пересуваючись містом, і рекомендуємо дотримуватись порад під час ожеледиці.

Вкотре звертаємо увагу жителів та гостей району: не залишайте власні автотранспортні засоби на дорогах, припаркованими на узбіччі, оскільки це ускладнює роботу спецтехніки і не дає змогу прибрати сніг.

Комунальні служби продовжують роботу з прибирання території району від снігу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.