Головна  →  Новини  →  15 грудня 2018

У суботу, 15 грудня, у Святошино відкрито сезон новорічних святкувань

У суботу, 15 грудня, у Святошино відкрито сезон новорічних святкувань

Наближається найулюбленіша пора малюків – новорічні свята. Діти з нетерпінням чекають сніжну зиму, заздалегідь витягають санчата й ковзани, обдумують свої бажання до свята Святого Миколая, готують подарунки рідним і близьким. Цього року матінка-природа не поскупилася, уже подарувала малечі пухнастий, яскравий сніг, невеликий морозець, ба, навіть захурделило! Справжнісінька казкова зима!

Традиційно о цій порі, напередодні новорічних свят, ТОВ «Фірма «Фавор» за сприяння Святошинської РДА готує для найменших святошинців свою новорічну казку – захоплюючий святкових захід з безліччю розваг, конкурсів, вікторин, а також з незмінними солодкими подарунками. Єдиний виробник молочної продукції в місті Києві, основний постачальник її у дитячі дошкільні й середні освітні заклади Києва, розташована на теренах Святошинського району фірма «Фавор» активно займається благодійністю, у тому числі вже багато років організовує для дітей пільгових категорій і дітей молодшого віку новорічні святкові вистави.

Цьогоріч найменших святошинців радо зустрічав концертний зал відреставрованого ЦК «Святошин». Підприємство «Фавор» запросило маленьких гостей на яскраве, феєричне, казкове дійство, щоб напередодні новорічний свят поздоровити їх  і подарувати море чарівних хвилин, захопливих розваг, неперевершених позитивних емоцій. Діти поринали у чарівний світ улюблених казок, різноманітних рухливих ігор і веселих розваг і конкурсів, за перемоги в яких організатори презентували заохочувальні подарунки.

Завітала на свято поздоровити малечу і заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва. Вона з радістю поринула в атмосферу дитячого щастя й захоплення. «Я рада бачити у цій залі стільки позитивних емоцій, стільки сміху і радості! Святошинська районна держадміністрація на чолі з Володимиром Каретком щиро вітає усіх дітей і дорослих з Новорічними святами. Наші діти – це наше щастя, наше майбутнє, наші надії. І вони, їх потреби, сподівання, завжди залишатимуться пріоритетом у діяльності районної влади. Я вітаю вас зі всіма Новорічними святами й бажаю миру нашій країні, добробуту сім’ям, щастя, радості й сповнення найзаповітніших мрій нашій любій малечі!» - сказала Наталія Гусєва.

Поздоровила присутніх і директор ТОВ «Фірма «Фавор» Раїса Михайлова: «Такі спільні благодійні акції вже стали традиційними. І ми радіємо з того, що можемо подарувати дітям стільки радості. Бажаємо вам здоров’я, щастя, радості! І кожен малюк отримає від нас приємний подарунок».

Дійсно щаслива, радісна, збуджена веселощами новорічного свята малеча не хотіла залишати гостинний ЦК «Святошин». Та попереду ще багато запланованих Святошинською РДА цікавих новорічних заходів. То ж до зустрічі!

Перейти до спискуВерсiя для друку