КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2018

Головна святошинська ялинка запалила свої вогні (фото)

Головна святошинська ялинка запалила свої вогні (фото)

Традиційно 19 грудня, на День Святого Миколая, по всій країні запалюють новорічні ялинки. Запалала і головна новорічна красуня Святошинського району навпроти приміщення райдержадміністрації (просп. Перемоги, 97).

Перед початком урочистого запалення новорічної ялинки навпроти адмінбудівлі Святошинської РДА зібралось чимало святошинців з дітками. З року в рік у цей день біля ялинки організовуються веселі гуляння з піснями, танцями, цікавими конкурсами й обов’язково солодкими новорічними подарунками. Цього року до початку урочистої церемонії запалення новорічної ялинки біля неї ЦСПК «Щасливе дитинство» разом із освітянськими закладами було організовано благодійний ярмарок, на якому реалізовувались кондитерські вироби, поробки, виготовлені власноруч учнями та вихованцями шкіл, дошкільних і позашкільних закладів освіти. Кошти від реалізації були передані батькові важкохворої дитини нашого району.

Та ось починає сутеніти і на поріг виходить Новий, 2019, рік! Представники міської скаутської організації передають очільнику Святошинського району Віфлеємський вогонь для запалення ялинки. Захоплені дітлахи закликають новорічну красуню: «Раз, два, три! Ялиночка, гори!» - і струнка, ошатно вбрана в яскраві жовто-червоні кулі й білосніжні крижинки новорічна господарка свята дарує присутнім світло свого сяяння.

Поздоровив святошинців з Днем Святого Миколая та початком Новорічно-Різдвяних свят голова Святошинської РДА Володимир Каретко. Він побажав усім насамперед миру в рідній країні, зростання добробуту, сімейного затишку, тепла та любові в родинах, здоров’я та щастя кожній людині!

 Новорічно-Різдвяні свята почалися! Попереду малечу чекає ще багато цікавих заходів, організованих міською та районною владою, новорічні вогники в закладах освіти, смачні і бажані подарунки вдома під ялинкою.

Та не тільки маленькі святошинці з нетерпінням чекали чарівні зимові свята, дорослі теж плекають свої найкращі сподівання на прийдешній, 2019, рік! Тож залишилося ще трохи часу, аби завершити свої нагальні справи, гідно підготуватися до новорічних свят і весело та оптимістично зустріти Новий рік і Різдво Христове!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.