Головна  →  Новини  →  22 грудня 2018

У Святошинському районі завершено реалізацію останнього, п’ятого, проекту розвитку місцевого самоврядування 2018 року

У Святошинському районі завершено реалізацію останнього, п’ятого, проекту  розвитку місцевого самоврядування 2018 року

Ним став проект ОСН «Квартальний комітет «Авіатор» під назвою «Безпечні вулиці кварталу». Проект складався з 2 частин: кронування дерев вздовж ліній пересування мешканців і облаштування  й облаштування зливної системи вздовж доріг.

На сьогодні зони руху, що становлять значну територію ОСН, звільнено від сухостою, кроновано дерева, які ростуть вздовж доріг і тротуарів, що убезпечило життя людей і пошкодження їх майна.

Також реконструйовано зливну систему на території ОСН. Збудована ще в середині минулого сторіччя, вона на цей час була майже зруйнована: замулена, зі зруйнованими від тривалої експлуатації комунікаціями, з відсутністю численних люків і решіток, що призводило до підтоплень і  незручностей для пішоходів і транспорту. На цей час виконано роботи з реконструкції зливної системи, а саме прочищено водозлив, облаштовано нові колодязі, встановлено нові решітки.

Нагадаємо:

У рамках проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2018 року фінансову підтримку отримали 5 комітетів ОСН, що розташовані у Святошинському районі, які реалізовують такі проекти:

  1. «Облаштування зеленої зони прибудинкових територій багатоквартирних будинків в межах території ОСН Святошинського району міста Києва» - ОСН «Комітет мікрорайону «Злагода-1»;
  2. «Будівництво та встановлення сучасного дитячого майданчику» - ОСН «Квартальний комітет «Прип’ятчани»;
  3. «Створення зручних шляхів пересування мешканців – улаштування пішохідної доріжки» - ОСН «Вуличний комітет «Вулиця Академіка Туполєва»;
  4. «Безпечні вулиці кварталу» - ОСН «Квартальний комітет «Авіатор»;
  5. «Безпечне подвір’я шляхом проведення заходів з благоустрою, утримання в належному стані відповідної території» - ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Зодчих, 60/1».

Таким чином, усі проекти ОСН Святошинського району, що перемогли у відповідному конкурсі цього року й отримали фінансування з міського бюджету, успішно реалізовано.

Перейти до спискуВерсiя для друку