КМДА Київська міська державна адміністрація


26 грудня 2018

У відділення соціально-медичної реабілітації дітей завітали артисти творчої групи «Колоритми»

У відділення соціально-медичної реабілітації дітей завітали артисти творчої групи «Колоритми»

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва днями відбулася святкова вистава «У пошуках Зимовира».

Бажання творчої групи подарувати дітям відділення свято, тепло своїх сердець та гарний настрій стало приємним новорічним сюрпризом для наших вихованців.  Веселі розваги, конкурси, жартівливі пісні, ігри а також справжні казкові герої – Віхола, Зимовир, Зоряниця та Морозенко дали можливість повірити у диво та казку напередодні новорічних свят. Вихованці відділення також підготували для гостей вірші та вітання.

Усі присутні змогли весело провести час, поділитися своїми сокровенними мріями, а також отримали справжнє задоволення від свята та солодкі подарунки.

Висловлюємо велику подяку від батьків, педагогів та дітей творчому колективу «Колоритми» за організацію та проведення такого свята.

Джерело: відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.