КМДА Київська міська державна адміністрація


26 грудня 2018

Викладачі КДМШ № 22 взяли участь у концерті пам`яті Володимира Манілова

Викладачі КДМШ № 22 взяли участь у концерті пам`яті  Володимира  Манілова

Днями ансамбль «Лілея» (Лілія Герасимчук (гітара), Ірина  Іщук (гітара), Юлія  Лисенко (гітара) і Тамара Теліна (флейта)) та дует «Ardor Fuerte» у складі Олександра Мітрошина (гітара) і Людмили Касатової (укулеле) у складі викладачів Київської дитячої музичної школи № 22  відділу культури та охорони культурної спадщини взяли участь у традиційному  концерті, присвяченому  видатному музиканту-гітаристу і педагогу  Володимиру Манілову. Захід відбувся за участю лауреатів міжнародних та всеукраїнських музичних конкурсів солістів та ансамблів, учнів ДМШ, студентів Інституту мистецтв НПУ ім. М. Драгоманова, а також відомих музикантів.

Концерт пройшов надзвичайно цікаво та насичено. Слухачі мали змогу насолодитися прекрасною музикою та поринути у творчу атмосферу музичного мистецтва гітари.

Вітаємо наших викладачів, які успішно поєднують педагогічну й артистичну діяльність і вписують свою сторінку в культурний розвиток міста.

До відома: концерт відбувся у великій залі інституту  мистецтв  НПУ ім. М. Драгоманова. Модератор заходу – голова асоціації гітаристів НВМС, заслужений діяч мистецтв України, професор  Костянтин Чеченя.

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.