Головна  →  Новини  →  2 січня 2019

Педагог ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» встановив рекорд Книги рекордів Гіннеса

Педагог ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» встановив рекорд Книги рекордів Гіннеса

Він встигає виховувати чемпіонів, їздити по різним країнам на змагання, проводити тренування для маленьких кікбоксерів, приділяти увагу своїй родині та однорічній дочці та встановлювати рекорди!

Так, саме рекорди! 31 грудня в прямому ефірі на одному з національних каналів педагог ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК», екс-член збірної команди України з кікбоксингу, фіналіст чемпіонату світу з кікбоксингу 2004 року, чемпіон Європи 2004 року, володар кубку Європи 2005 року Микита Власов установив рекорд Книги рекордів Гіннеса зі своїм проектом 365 Damn Day.

Суть проекту"Найтриваліший безперервний тренувальний період" полягала в тому, що людина повинна була тренуватися щодня, не маючи можливості ні за яких обставин пропустити тренування, кожне з яких транслювалося  онлайн в соціальних мережах,  фіксувалося та   публікувалося на каналі YouTube.

Вітаючи Микиту, ми мали нагоду на ексклюзивне інтерв’ю від рекордсмена.

-         Микита, ти щасливий, що зміг це зробити?

-         Я трохи засмучений тим, що цей рік закінчився і разом з ним завершився проект. Мені подобалося бути в тонусі всі 365 днів і радував мене сам шлях до рекорду. Тому логічне завершення і встановлення рекорду - це скоріше було технічне питання. Я вже сумую за цим проектом.

-         Що стало головною мотивацією пройти шлях до рекорду?

-         У мене не було ніякої мотивації або мотиватора. Мене взагалі дратує це слово, я вважаю що за відсутністю мотивації люди ховають свою лінь. Я просто вирішив зробити те, що ще ніхто не робив, що виходить за загальноприйняті канони тренувального процесу, що може стати новою планкою в досягненнях, що залишиться прикладом для майбутніх поколінь.

-         Чи були моменти, коли сили покидали і хотілося все кинути?

-         Я злукавлю, якщо скажу що мені було легко. Були моменти, коли я ставив сам собі питання: «А що ти зможеш зробити сьогодні, в такому то стані?» Але є мета, я її бачу і зупинитися вже не можу . Мені потрібна була фінішна риса і я її досяг.

-         Яке з тренувань видалося найважчим?

-         Як не дивно, але протягом всього року найскладнішими тренуваннями для мене був stretching. Я виживав на crossfit, не міг підняти рук і крутити кермо після атлетичних тренувань, лежав нерухомо на масажі після тривалих кросів і після Ironman. Та й взагалі легких тренувань не було, іноді я тренувався по кілька разів поспіль. Але саме stretching давався мені найскладніше.

-         І останнє питання. Чи є вже ідеї з приводу нових рекордів?

-         У цьому році ми запускаємо масове спортивне змагання, аналогів якому немає у світі. Це будуть щорічні змагання тривалістю кожного сезону в 1 календарний рік. Детальніше ми розповімо про цей захід трохи пізніше. А у 2020 році я почну встановлювати рекорд - 365 Damn Days 2.0, де обов'язковим буде робити 2 щоденні тренування.

Ще раз вітаємо Микиту Власова з рекордом, пишаємося, що такі педагоги працюють у святошинському ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» та подають яскравий приклад підростаючому поколінню!

Джерело: ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку