Головна  →  Новини  →  2 січня 2019

333 одиниці снігоприбиральної техніки та 64 бригади з ручного прибирання «Київавтодору» забезпечуватимуть зимове утримання доріг протягом дня

333 одиниці снігоприбиральної техніки та 64 бригади з ручного прибирання «Київавтодору» забезпечуватимуть зимове утримання доріг протягом дня

У ніч проти 2 січня підприємства КК «Київавтодор» здійснювали обробку дорожнього покриття протиожеледними матеріалами в усіх районах столиці. Через різну інтенсивність опадів у районах Києва прибирання від снігу наземних пішохідних переходів, тротуарів, зупинок громадського транспорту проводилося лише в тих районах, де опади були дійсно відчутними. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

Сьогодні, 2 січня, 333 одиниці снігоприбиральної техніки та 64 бригади з ручного прибирання підприємств КК «Київавтодор» знаходяться на чергуванні.  Дорожники продовжують комплекс робіт із зимового утримання вулиць і доріг столиці, а також вживають усіх заходів для забезпечення безпечного пересування містом киян та гостей столиці.

За прогнозом Українського гідрометцентру, у другій половині дня 2 січня та уночі 3 січня у Києві очікується невеликий сніг. Враховуючи погодні умови, «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням: бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху та не залишати власні автомобілі обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку