КМДА Київська міська державна адміністрація


8 січня 2019

«Віночок єдності» - творчі ідеї педагогів МНВК

«Віночок єдності» -  творчі ідеї педагогів МНВК

У Міжшкільному навчально-виробничому комбінаті 04 січня 2019 року відбулося засідання  педагогічної ради на тему: «Розвиток особистості шляхом формування та застосування їх компетентностей».

Директор Ревнюк О.М.  у своїй доповіді «Формування та розвиток системи компетентностей здобувачів освіти» підкреслила, що дитині не достатньо дати лише знання, важливо навчити ще й користуватися ними. Ольга Миколаївна закцентувала увагу на вислові «освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності» та запропонувала обговорити доволі проблемне питання – механізм втілення компетентнісної моделі навчання  в МНВК.

Упродовж засідання педагоги із задоволенням спілкувалися та активно дискутували із запропонованого питання.

Також учасники педради ознайомились із скарбницею досвіду роботи вчителя інформатики Комарець Т.І., яка репрезентувала свої досягнення та результати здобувачів освіти з інформаційних технологій в олімпіадах районного й міського рівнів та конкурсах МАН.

Дві години спілкування пройшли в творчій атмосфері. Підсумком роботи педагогів став нестандартний проект рішення педагогічної ради – «віночок єдності», який вчителі сплели зі свої творчих ідей та напрацювань. Отже, педагогам МНВК є чим пишатися та є над чим працювати.

Педрада закінчилась на позитивній ноті привітанням директора Ревнюк О.М. з Новим, 2019, роком та прийдешнім Різдвом Христовим і побажаннями нових творчих звершень.

Джерело: МНВК.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.