КМДА Київська міська державна адміністрація


16 січня 2019

Покладено старт Міжрегіонального турніру з футболу «Кубок Довіри»: сьогодні у ЗЗСО № 222 відбулося перше тренування футбольної команди Святошинського району

Покладено старт Міжрегіонального турніру з футболу «Кубок Довіри»: сьогодні у ЗЗСО № 222 відбулося перше тренування футбольної команди Святошинського району

Сьогодні на базі ЗЗСО № 222 проходить перше, з обов’язкових 5, тренування футбольної команди Святошинського району в рамках Міжрегіонального турніру з футболу «Кубок Довіри», що проходить під егідою Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні спільно з Федерацією футболу України, регіональними федераціями футболу, Національною поліцією України та Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України. Керівництво турніром здійснює Благодійний фонд «Розвиток футболу України».

Турнір засновано й проводиться з метою:

- побудови довірчих відносин між дітьми та представниками правоохоронних органів;

- поширення знань серед дітей про їх права;

- утвердження рівного доступу до занять футболом дітей різного віку, поглядів, переконань та статі;

- залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом;

- організації серед дітей комунікативної платформи для обміну ідеями та думками щодо здорового способу життя.

Згідно з регламентом турніру змагання проводяться серед дітей віком 13 – 14 років. Склад команд: по 10 гравців та 2 тренера. У команду повинні входити щонайменше 4-ро дівчат, з яких щонайменше 2 дівчини повинні постійно перебувати на футбольному майданчику.

До команди Святошинського району, яку тренує інспектор відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції старший лейтенант Микола Полюхович, входять учні ЗЗСО № 35, 215, 222.

Тож, І-й етап турніру розпочато. Бажаємо нашій команді успішних виступів на всіх етапах змагань та перемоги в Міжрегіональному турнірі з футболу «Кубок Довіри».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.