Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Громада багатодітних родин Святошинського району поповнилася новими членами (фото)

Опубліковано 17 січня 2019 року о 18:58
фото

Уже не один рік у Святошинському районі проходить урочиста посвята батьків, у яких з’явилася третя дитина, у багатодітні родини. Ця ідея  зародилася у районі на знак визнання важливості підтримки родин, які за істинно українськими традиціями беруть на себе відповідальність виховати в сім’ї багато дітей. Адже, як правило, це родини зі справжнім міцним українським корінням, з особливими родинними підвалинами,  з вихованням у повазі до старших, до праці, це дружня спільнота людей, які пов’язані не лише кровними зв’язками, а й спільними життєвими цінностями, взаємоповагою, які підтримують і люблять один одного.

20 молодих подружніх пар (віком не старше 35 років) запросили сьогодні у Святошинський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (просп. Леся Курбаса, 18-Г) для посвяти в багатодітні батьки. Урочиста церемонія проходила за участі знаної в районі громадської організації «Спілка багатодітних сімей «Шанс». ЇЇ голова Бовтун Наталія Миколаївна щиро привітала присутніх: «Кожного разу я радію з того, що наша районна спільнота багатодітних родин з року в рік розширюється, при тому, слід зазначити, що зі зростаючими темпами. Здавна Україна славилася багатодітними, дружніми, працьовитими родинами, і я щаслива, що ця традиція відроджується й набирає обертів. Українці завжди виходили у поле чи на сінокіс усією міцною дружньою родиною, і чим чисельнішою вона була, тим сильніше було господарство, адже у великій родині усі ставали до роботи, на рівних і працювали, і відпочивали. Зараз не настільки актуальна наявність великої кількості робочих рук у родині, але дух взаємодопомоги, підтримки, опори, любов і щира родинна дружба залишаються візитівкою багатодітних родин. Я запрошую усі ці родини до співпраці, у нашу дружню сім’ю – ГО «Спілка багатодітний сімей «Шанс».

Від імені голови Святошинської РДА Володимира Каретка привітала запрошених батьків начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Ірина Романенко. «Дозвольте передати вам слова глибокої поваги голови Святошинської РДА Володимира Каретка та привітати з подією, що для кожної родини є найбільшим щастям, - народженням дитини. Та коли в родині виховується багато дітей, це щастя стає безмежним. Я розумію, яка це нелегка праця, скільки енергії та безсонних ночей потребує, але й скільки віддачі, позитивних моментів, любові отримуєш навзаєм. Я бажаю вам усім сили й наснаги, мудрості й терпіння, статків і бажання, щоб виховати гідних громадян України, самодостатніх особистостей і продовжувачів ваших сімейних традицій, у тому числі й щодо кількості діток у родині», - сказала Ірина Романенко і вручила присутнім багатодітним родинам вітальні листи голови Святошинської РДА Володимира Каретка та подарунки.

Долучилося до привітань і голова Святошинської районної організації Товариства Червоного Хреста України м. Києва Соня Карецька, яка презентувала присутнім діткам – учасникам цікавої розважальної програми, що підготував ЦТДА району, цікаві призи.

Святкову, гостинну атмосферу заходу забезпечили представники ЦСПК «Щасливе дитинство», які підготували для присутніх невелику концертну програму.

Довідково: усього у Святошинському районі міста Києва на 01.01.2019 проживає 1801 сім’я. у якій виховується 5897 дітей. У 2018 році склад багатодітних сімей району поповнився 105 родинами, 20 з яких є молодими (вік батьків - до 35 років включно), у них виховується 328 дітей.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux