КМДА Київська міська державна адміністрація


18 січня 2019

Святошин обирає кандидатуру на участь у конкурсі «Киянка року»

Святошин обирає кандидатуру на участь у конкурсі «Киянка року»

18 січня у приміщенні Святошинської РДА (просп. Перемоги, 97) відбулось засідання районної конкурсної комісії з визначення кандидатури жінки, що представлятиме Святошин у міському конкурсі «Киянка року».

Комісією під головуванням заступника голови Святошинської РДА Наталії Гусєвої було розглянуто подання підприємств, установ, громадських організацій району на 5 кандидатур жінок Святошина щодо їх особистого  внеску в суспільне і громадське життя міста.

Детально проаналізувавши інформацію стосовно поданих кандидатур, члени комісії дали оцінку їх громадській діяльності, вмінню ухвалювати інноваційні рішення в професійній діяльності, особистим досягненням у житті та визначили кандидатуру для участі в міській конкурсній програмі «Киянка року».

Від Святошинського району участь у міському конкурсі «Киянка року» у номінації «За внесок жінки у розвиток культури та мистецтва» візьме Баштан Олеся Сергіївна, завідувач відділу музично–теоретичних дисциплін Київської дитячої музичної школи № 23 Святошинського району міста Києва.

Довідково: Міська конкурсна програма «Киянка року» реалізується в столиці з 2006 року на виконання Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» та Програми з утвердження гендерної рівності у місті Києві з метою підвищення ролі жінок у суспільному та громадському житті міста Києва, утвердження рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Учасницями конкурсної програми можуть бути виключно жінки-киянки, які своєю діяльністю сприяють розвитку всіх сфер суспільного життя міста, є неформальними лідерами в різних галузях, впливають на громадське життя міста й району.

Визначення жінок - переможниць міської конкурсної програми «Киянка року» відбувається за п’ятнадцятьма номінаціями: «Жінка – лідер року», «Жінка – активна громадська діячка», «Жінка в благодійницькій діяльності», «Жінка в журналістиці», «Жінка – підприємець року», «За внесок жінки в охорону здоров’я», «Жінка – промисловий працівник року», «Жінка – державний службовець року», «За внесок жінки у розвиток культури та мистецтва», «Краща жіноча ініціатива року», «За внесок жінки в розвиток духовності», «Жінка – науковець року», «За внесок жінки у розвиток сфери соціального захисту», «За досягнення жінки у сфері фізкультури і спорту», «Жінка – берегиня».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.