КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2019

Ситуація з прибирання вулиць Святошинського району від снігу (фото)

Ситуація з прибирання вулиць Святошинського району від снігу (фото)

У зв’язку з погіршенням погодних умов усі комунальні служби Святошинського району переведено у посилений режим роботи. З ночі Київ накрило сніговою пеленою. Не зупиняються опади вже декілька годин поспіль, що ускладнює роботу комунальних служб району з очищення автомагістралей та пішохідних зон від снігових наметів. На 08:00 ранку сьогоднішнього дня на вулицях району працює 9 одиниць снігоприбиральної техніки КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району міста Києва», 23 одиниці - КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району» і 7 одиниць - Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Святошинського району міста Києва, розчищають підлеглу територію бригади з ручного прибирання в кількості 473, 29 і 57 осіб відповідно.

 З метою уникнення виникнення заторів на автошляхах міста  з 17:00 до 21:00 23 січня ц. р. уведено заборону на в’їзд великогабаритного транспорту в місто. Обмеження дасть змогу мінімізувати виникнення заторів на автошляхах столиці та забезпечити роботу снігоприбиральної техніки.

КК «Київавтодор» просить киян у період погіршення погодних умов за можливості не  користуватися особистими авто. Якщо ж уникнути поїздки неможливо, закликає мешканців столиці  бути обережними, пересуваючись містом. Окрім того, для належної роботи снігоприбиральної техніки просить водіїв не паркувати автомобілі обабіч вулиць і доріг і в заборонених для цього місцях.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.