Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинському районі завершився ІІІ турнір з міні-футболу «Надія»

Опубліковано 25 січня 2019 року о 19:02
фото

У Святошині завершились районні змагання з міні-футболу серед учнів закладів загальної середньої освіти «Надія-2018», започатковані за ініціативи голови Святошинської РДА Володимира Каретка. Сьогодні в оновленому, сучасному спортивному залі ЗЗСО № 223 відбулася фінальна гра турніру, що проводиться в районі вже втретє. У змаганнях брали участь команди 20 навчальних закладів району.

На святі були присутні:

голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко;

заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва;

начальник районного управління освіти, молоді та спорту Юрій Дубовецький.

Головним суддею змагань «Надія-2018» був  заступник директора дитячо-юнацької спортивної школи № 26 Топчій Олександр Юрійович.

Після фінальної гри, яка проходила в особливо напруженій атмосфері, відбулася церемонія нагородження учасників та переможців змагань. На її початку Володимир Каретко привітав усіх учасників футбольного турніру з таким чудовим святом, подякував за ту палітру емоцій, що викликала кожна гра протягом усіх змагань і побажав і надалі залишатися палкими прихильниками цієї чудової гри, що зветься футболом! Після цього  за активну участь у щорічних змаганнях з міні-футболу «Надія»  грамотами голови Святошинської РДА було нагороджено команди-учасники турніру, медалями та статуетками  - учасники змагань.

Учителям фізичної культури за їх вклад у розвиток спорту в кожному закладі загальної середньої освіти, з метою продовження активної роботи з дітьми заступник голови Наталія Гусєва і начальник РУОМС Юрій Дубовецький вручили спортивну форму для свого закладу освіти.

Із хвилюванням чекали юні спортсмени тієї хвилини, коли почують свої імена і вийдуть для отриманнями заслужених нагород. І от ця мить настала:

команда спеціалізованої школи № 254 зайняла III місце,

команда ліцею «ЕКО» № 198 - II місце,

команда спеціалізованої школи № 197 ім. Дмитра Луценка - I місце.

За перемогу в районних змаганнях «Надія-2018» всі  команди-фіналісти, а також команда закладу, яка сьогодні приймала фінальну гру,  отримують особливий подарунок – знайомство з футбольним клубом «Динамо»-Київ, яке відбудеться на національному олімпійському стадіоні «Олімпійський».

Довідково: Турнір з міні-футболу для учнів 2 - 3 класів проходить у районі з 2016 року. Загалом за час проведення у змаганнях взяли участь понад 570 школярів. Переможцями «Надії» в попередні роки ставали учні спеціалізованих шкіл № 185 ім. В. Вернадського та № 96 ім. О. Антонова.

Протягом 2016 - 2018 років у Святошинському районі за Програмою соціально-економічного розвитку міста Києва збудовано 25 футбольних полів зі штучним покриттям. Таким чином, сучасний шкільний стадіон отримав кожний третій загальноосвітній заклад району. На 2019 рік заплановане будівництво ще чотирьох полів.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux