Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулось закриття конкурсу дитячого малюнку «Пожежна безпека очима дітей» (фото)

Опубліковано 12 лютого 2019 року о 09:39
фото

Учора добігла кінця виставка дитячого малюнку «Пожежна безпека очима дітей». Протягом двох тижнів у виставковій залі Київської дитячої художньої школи № 5, що у Святошинському районі, на всезагальний огляд були виставлені кращі малюнки дітей, які захотіли фарбами відтворити на папері своє уявлення про роботу пожежно-рятувальних підрозділів та проілюструвати правила пожежної безпеки.

Нагадаємо, що художні роботи були зібрані районами міста у рамках проведення тижня знань з основ безпеки життєдіяльності та надіслані до Головного управління ДСНС України у м. Києві для завершального етапу конкурсу.

В рамках урочистого закриття виставки відбулось нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Пожежна безпека очима дітей». Комісією були визначені роботи, що заслуговують на перші три місця у трьох вікових категоріях. Завдання було не легким, адже робіт налічується більше 150. Варто зазначити, що всі малюнки варті уваги та є чудовими витворами мистецтва, незалежно від майстерності та віку виконавця. Через велику кількість достойних робіт, оргкомітетом було прийняте рішення обрати ще одного переможця шляхом незалежного голосування відвідувачів виставки. Для цього протягом 2 тижнів, що тривала виставка, кожен бажаючий мав можливість віддати свій голос за роботу, яка сподобалась, а то й не за одну. Підсумки цього інтерактивного голосування будуть підбиті згодом.

Тож, у першій віковій категорії (6 - 10 років) переможцями стали: I місце - Левчук Ліза, учениця 3-го класу школи № 297, II місце - Омельчук Владислав, учень 2 класу школи № 307 та III місце – Афанасьєв Рустам, учень 3-го класу школи № 170. У другій віковій категорії (11 – 14 років) I місце посіла Петрик Єлизавета, учениця 7 класу школи № 91, II місце – Віротченко Софія, учениця школи № 119, III місце – Горлушко Вікторія, учениця школи № 300. У третій віковій групі (15 – 18 років) переможцями стали: I місце – Гущіна Ярослава, учениця Студії образотворчого мистецтва «Бджілка», II місце – Єлфімов Олексій, учень навчально-виховного комплексу № 39, III місце – Коломієць Яна, учениця школи № 173. Усіх переможців привітав перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у м. Києві Валерій Борис та подарував їм пам’ятні подарунки. Валерій Павлович подякував організаторам виставки та побажав усім учасникам конкурсу подальших творчих перемог.

Окрім того, на всіх присутніх чекав приємний сюрприз, адже на закриття виставки завітали справжні вогнеборці. Рятувальники нагадали дітлахам основні правила безпечної життєдіяльності та поспілкувалися з ними на тему безпечної поведінки під час перебування на відкритих водоймах у зимовий період. Вогнеборці розповіли присутнім про особливості роботи в пожежно-рятувальних підрозділах та дали можливість малечі трішечки відчути себе справжніми вогнеборцями, примірявши бойовий одяг. Захід завершився на позитивній хвилі, адже малеча отримала не лише нові знання, а й багато чудових фотографій із справжніми вогнеборцями!

Робота з дітьми завжди була й буде пріоритетним напрямом у столичних рятувальників! Будь-який захід, організований для підростаючого покоління, має одну основу мету – закріпити знання дітей з правил безпеки життєдіяльності, щоб запобігти дитячому травматизму.

 

Джерело: ГУ ДСНС України у м. Києві.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux