Головна  →  Новини  →  27 лютого 2019

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

27 лютого 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень.

Відповідні керівники доповіли щодо стану усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах:

по РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» - здійснюються ремонтні роботи з відновлення ЦО за адресами вул. Котельникова, 95, вул. Чистяківська, 7, 13, а також роботи з відновлення благоустрою за адресами проспект Леся Курбаса, 10-Б, бульв. Кольцова, 3-А;

по РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» - проводяться роботи з відновлення благоустрою після розриттів.

Наступним питанням був розгляд стану функціонування ліфтового господарства. Станом на 27.02.2019 у зупинці 70 ліфтів: з них 6 - на модернізації, 28 потребують капітального ремонту, 36 – у наладці.

Головуючий на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук дав доручення керуючій компанії щотижня доповідати про перевірку технічного стану ліфтового обладнання відповідно до затвердженого графіка «Укрліфтсервісу».

Щодо стану виконання робіт з прибирання закріплених територій, то головуючий наголосив, що прибирання району після зими – це клопіт не тільки комунальних служб району, потрібно долучитися до цієї роботи і комунальним закладам усіх сфер. «Прошу керівників усіх закладів і установ району незалежно від виду власності долучитися до прибирання закріплених балансових територій після зими», - сказав Сергій Пилипчук. Також було дане доручення організувати вивезення великогабаритного, твердопаливного сміття, не допускати його складування на балансових територіях.

Як завжди на завершення засідання розглянули питання про складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою, за несвоєчасне прибирання балансоутримувачем закріплених територій і про стан виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51) та аналіз якості їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку