Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Напередодні професійного свята у Святошинському районі привітали працівників житлово-комунальної сфери (фото)

Опубліковано 14 березня 2019 року о 18:58
фото

Відповідно до Указу Президента України від 15 лютого 1994 року № 46/94 (у редакції Указу Президента від 19.05.1995 № 385/95) в Україні на підтримку ініціативи працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, а також професійних спілок було встановлено професійне свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення - День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке відзначається щороку у третю неділю березня.

Напередодні професійного свята у ЦК «Святошин» (просп. Перемоги, 112) урочисто поздоровили працівників житлово-комунальної сфери Святошинського району. У залі зібрались представники підприємств району, що працюють у сфері житлово-комунального обслуговування. Поздоровити їх завітали голова Святошинської РДА Володимир Каретко, перший заступник голови Сергій Пилипчук, заступник голови Наталія Гусєва, інші представники райдержадміністрації, а також заступник Київського міського голови Петро Пантелеєв, заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури - начальник управління житлово-комунальної політики Олександр Малихін.

Голова Святошинської РДА Володимир Каретко привітав присутніх з професійним святом, відзначив їх неоціненний вклад у розвиток, процвітання та формування позитивного іміджу району та побажав здоров’я, особистого щастя, затишку та порозуміння в родинах.

На знак визнання сумлінної праці кращим представникам професії в районі було вручено подяки голови Святошинської РДА та подяки Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, які вручили особисто відповідно Володимир Каретко й Олександр Малихін.

Від адміністрації та профспілкового комітету КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва» структурні підрозділи підприємства отримали 34 подарункові пакети, що складаються із подарункового сертифіката національної мережі торговельних центрів «Епіцентр» на 1000 грн і квитка до Національного палацу мистецтв «Україна» на святковий концерт «Весняна Музична платформа», що відбудеться на 27 березня цього року.

Та головною приємною несподіванкою для комунальників району стало вручення ордерів на довгоочікуване житло. У святковій атмосфері було вручено ордер на службову 1-кімнатну квартиру робітнику комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями ЖЕД № 1 та ордер на кімнату в гуртожитку – слюсарю-сантехніку ЖЕД № 2. Присутні гучно, зі схвальними оплесками вітали щасливих колег.

Протягом усього заходу створювали святкову, піднесену атмосферу у залі музиканти Київського академічного муніципального духового оркестру. Присутні на урочистостях тепло зустрічали кожен їх виступ.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux