Головна  →  Новини  →  20 березня 2019

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

20 березня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перед початком засідання головуючий подякував присутнім на засіданні керівникам за організацію та плідну роботу під час минулої толоки й наголосив, що весняний двомісячник благоустрою триває, тож наступної суботи чекає такої ж віддачі.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень, стану усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах та проведення робіт з усунення поривів мереж та їх наслідків.

На сьогодні працівники РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» усуватимуть пошкодження зовнішніх теплових мереж ЦО на вул. Симиренка, 12-Б, Зодчих, 80, Котельникова, 89, Чистяківській, 7, Героїв Космосу, 4.

Працівники РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» продовжать наладжувальні роботи в теплопунктах за адресами: вул. Булаховського, 38 та бульв. Акад. Вернадського, 14-А.

Далі було розглянуто стан функціонування ліфтового господарства на території району. Станом на сьогодні в зупинці 55 ліфтів, з них: 7 – на модернізації, 30 – на капремонті, 18 – у наладці.

Головуючий Сергій Пилипчук дав доручення керівництву КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва" щодо здійснення постійного контролю за технічним обслуговуванням ліфтового обладнання.

Також перший заступник голови Святошинської РДА зобов’язав відділ контролю за благоустроєм вжити заходів щодо забезпечення відповідного санітарного стану шляхопроводу на вул. Велика Кільцева.

Наступним питанням обговорення стало питання проведення робіт з прибирання закріплених територій.

На завершення проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

Перейти до спискуВерсiя для друку