Головна  →  Новини  →  5 квітня 2019

Директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк провів першу робочу зустріч з колективом КП «Центр публічної комунікації та інформації»

Директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк провів першу робочу зустріч з колективом КП «Центр публічної комунікації та інформації»

Під час зустрічі обговорювалися стратегічні напрями розвитку підприємства та поточні плани. За словами Романа Лелюка, комунікації з громадянським суспільством мають реальний вимір у справах та результатах. Директор Департаменту закликав до системного діалогу з громадськістю, що має чіткі політики й стандарти, а також спільну відповідальність:

‒ Ви пройшли перший етап ‒ організаційний, багато зробили для промоції підприємства, тепер головне ‒ результат. Також важливо розуміти, що взаємодія з інститутами громадянського суспільства вимагає відповідальності за спільно виконану роботу. Для цього важливо створити правову базу, яка встановлює єдині принципи роботи й обов’язки як для влади, так і для ОГС. 

Стосовно політики веб-сайту «Вечірній Київ», Роман Лелюк назвав основним завданням роз’яснення ключових пріоритетів діяльності міської влади, підтримку міських ініціатив, програм, підвищення рівня обізнаності киян про сервіси й послуги міста:

‒ Роз’яснення дій влади не вичерпується новинами, це системна робота, зворотний зв’язок, розуміння потреб аудиторії. Киянам потрібна об’єктивна, достовірна інформація, баланс думок, а оціночні судження краще залишити політикам.

Керівники КП «Центр публічної комунікації та інформації» Максим Філіпов та Олексій Коваленко висловили свої пропозиції щодо розвитку підприємства та вирішення проблемних питань.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку