Головна  →  Новини  →  9 квітня 2019

Консультації з питань житлово-комунального господарства кияни можуть отримати в 10 районних центрах та 35 точках прийому – генеральний директор «Центру комунального сервісу»

Консультації з питань житлово-комунального господарства кияни можуть отримати в 10 районних центрах та 35 точках прийому – генеральний директор «Центру комунального сервісу»

Сьогодні у Києві працює єдина абонентська служба на базі «Центру комунального сервісу» (ЦКС). Мережа сучасних сервісних центрів ЦКС налічує 10 районних центрів та 35 точок крокової доступності, в яких за принципом «єдиного вікна» обслуговуються споживачі послуг централізованого опалення, гарячого водопостачання, холодного водопостачання та водовідведення, вивезення сміття та обслуговування будинків. Про це під час прямого ефіру на телеканалі «Київ» повідомив генеральний директор «Центру комунального сервісу» Андрій Щербина.

«Кияни можуть отримати будь-яку консультацію щодо нарахувань, укласти договори з відповідними постачальниками послуг, замовити обслуговування лічильників – опломбування, встановлення, повірку та заміну у Центрі комунального сервісу за принципом «єдиного вікна», не відвідуючи окремо постачальників послуг. Слід наголосити, що вирішити більшість питань отримання житлово-комунальних послуг можна на сайті ЦКС, зокрема, в особистому кабінеті та через зворотний зв'язок», – розказав Андрій Щербина.

Керівник ЦКС зауважив, що протягом трьох років більше 600 тисяч киян зареєструвалися в особистому кабінеті на сайтах комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) та КП «ГІОЦ».

«Уже 3 роки користувачі особистих кабінетів на муніципальних сайтах отримують рахунки-повідомлення на електронну пошту, які містять інформацію про нарахування з усіх комунальних послуг. Споживачі мають можливість одразу сплатити (власники картки киянина розраховуються в особистому кабінеті без комісії) та передати показання для нарахувань у наступному місяці, не виходячи з дому. До речі, вже сьогодні користувачі муніципальних сайтів отримали рахунки за березень на електронну скриньку. Також для більш швидкого реагування на звернення споживачів впроваджено електронні сервіси, які дозволяють повністю вирішити питання, що не вимагають особистої присутності клієнта. Такі звернення зазвичай опрацьовуються протягом доби», – додав Андрій Щербина.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку