Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Спеціальне тренування формувань (травматологічних бригад) КНП «КДЦ» Святошинського району м.Києва (фото)

Опубліковано 17 квітня 2019 року о 17:38
фото

11 квітня 2019 року в КНП«КДЦ» Святошинського району м. Києва (вул. Симиренка, 10) було проведено спеціальне тренування формувань (травматологічних бригад) у складі спеціалізованої медичної служби цивільного захисту Святошинської районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної системи цивільного захисту.

Тема тренування: «Приведення в готовність до дій за призначенням формувань (травматологічних бригад) у складі спеціалізованої медичної служби цивільного захисту у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації (терористична загроза)».

Основною метою проведення спеціального тренування формувань (травматологічних бригад) була перевірка відповідності плану приведення працівників формувань (травматологічних бригад) в готовність до дій за призначенням. А також відпрацювання з працівниками формувань (травматологічних бригад) умінь та навичок, готовність до їх застосування у разі виникнення надзвичайних ситуаціях з надання медичної допомоги постраждалим; досягнення злагодженості в роботі особового складу травматологічних бригад по самостійному виконанню завдань в ході надання медичної допомоги постраждалим при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

До тренування були залучені: заступники директора, завідувачі структурними підрозділами, завідувачі хірургічними відділеннями філій, головна сестра медична «КДЦ», командири та особовий склад формування спеціалізованої медичної служби цивільного захисту (травматологічні бригади), завідувачі філій, старші сестри медичні філій. При проведенні тренування був присутній головний фахівець відділу цивільного захисту Святошинського РУ ГУ ДСНС України в місті Києві, капітан служби цивільного захисту Андріяш С.В.

Для забезпечення успішного проведення спеціального тренування у підготовчий період було здійснено підготовку керівного складу та командирів формування спеціалізованої медичної служби цивільного захисту на спеціально організованих групових консультаціях, інструктажах та інструктивно-методичних заняттях, які проведено майстром виробничого навчання Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності м. Києва Водолажським Ю.В.

Обставини, які розгорталися на спеціальному тренуванні, та дії учасників відповідали тим можливим ситуаціям, які можуть виникнути у процесі повсякденної діяльності в Святошинському районі міста Києва.  Практичні дії  командирів та особового складу травматологічних бригад оцінювались заступником керівника спеціального тренування.  Було зазначено, що в ході тренувань керівний склад цивільного захисту та командири формувань спеціалізованої медичної служби цивільного захисту приймали правильні рішення.

У ході проведення спеціального тренування було відпрацьовано всі заплановані заходи. Спеціальні травматичні бригади удосконалили свої навички в організації та проведенні заходів з надання медичної допомоги постраждалим внаслідок ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Проведене тренування показало, що існує необхідність у реалізації таких заходів, і в подальшому потрібно проводити такі заняття для ефективної діяльності формувань (травматологічних бригад), які створенні у КНП «КДЦ»  для реагування та ліквідації надзвичайних ситуацій.

 

Джерело: Комунальне некомерційне підприємство «Консультативно-діагностичний центр» Святошинського району м. Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux