Головна  →  Новини  →  23 квітня 2019

Вітаємо Ансамбль народної пісні КДМШ № 23 з 15-річним ювілеєм! (фото)

Вітаємо Ансамбль народної пісні КДМШ № 23 з 15-річним ювілеєм! (фото)

Днями в концертній залі Київської дитячої музичної школи № 23 відділу культури та охорони культурної спадщини пройшов ювілейний концерт  Ансамблю народної пісні під керівництвом Валентини Іванівни Гаркуші. На «свято пісні» завітало багато друзів, серед яких і учні, і батьки, і викладачі, і випускники колективу та просто шанувальники народного співу. У концертній залі панувала напрочуд тепла і невимушена атмосфера. Слухачі із захватом сприймали кожен виступ, як юних вокалістів так і випускників школи, обдаровуючи їх щирими оплесками та весняними квітами.

Протягом творчого вечора лунали зворушливі слова подяки за високий професіональний рівень вокального колективу та його викладачів, за талановите виконання творів, за подаровані незабутні враження від співу та сонячного настрою. 

Вітаємо чудесний вокальний колектив та його керівника Валентину Іванівну з ювілеєм, бажаємо невичерпного творчого запалу, сил, енергії та натхнення для подальших перемог на нових мистецьких вершинах! Щиро сподіваємось, що у співочого колективу попереду яскраве та насичене творче життя, наповнене новими музичними проектами, конкурсами, фестивалями та творчими подорожами. 

До відома: Ансамбль був створений на базі Київської дитячої музичної школи № 23 у 2004 році, керівник колективу Гаркуша Валентина Іванівна, концертмейстер Грузинський Максим Артемович. Сьогодні колектив продовжує творити свою історію, пишучи її нові сторінки. І стає зрозумілим, що дійсно пісня – це життя. За роки свого існування колектив здобув численні нагороди районних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів та фестивалів; провів безліч концертів; має записи на телебаченні та радіо.

 

Джерело: Відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку