Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 24 квітня 2019 року о 11:03
фото

24 квітня 2019 року у Святошинській РДА пройшло виїзне щотижневе засідання оперативного районного штабу в приміщенні ЖЕД № 2 (Кільцева дорога, 5-Б) з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень.

Наступним питанням був стан усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах.

По РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» здійснюються аварійні ремонтні роботи з усунення пошкоджень мереж ЦО и ГВП на вул. Зодчих, 6-А, на вул. Кулібіна відновлено циркуляцію ГВП, але через залиття теплових мереж будуть усувати пошкодження та продовжувати виконання аварійних робіт, а також здійснюватиметься благоустрій територій після розриттів на бульварі Кольцова, 3-5, Кольцова, 3-А, 5-А, 5-Б.

Працівники РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» здійснюватимуть аварійні роботи через витоки теплоносія на ТП «Біличі», усунення пошкоджень теплових мереж на вул. Пушиної, 19, 23, проводяться планові ремонтні роботи теплообмінників в ТП.

Доведено до відома всіх присутніх, що на 6 травня заплановано початок гідравлічних випробувань на тепломережах. У зв’язку з цим Сергій Пилипчук дав доручення керівникам ЖЕД забезпечити інформування про дату припинення ГВП мешканців житлового фонду шляхом розвішування відповідних об’яв на кожному під’їзді.

Також головуючий зобов’язав керівника КП ШЕУ завершити благоустрій території на вул. Депутатській, 13 до Великодніх свят.

Щодо функціонування ліфтового господарства, на сьогодні в зупинці 64 ліфти, з них: 17 – на модернізації, 19 – у наладці, 25 – на капремонті, 3 ліфти в будинках на вул. Чистяківській у зупинці через відсутність напруги.

Головуючий на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук гостро відреагував на недоліки в роботі підприємства «Укрліфтсервіс». Він зазначив, що ситуація, коли зупинки й простої ліфтів носять системний характер, є неприпустимою. Районна влада постійно отримує скарги мешканців будинків на незадовільну роботу обслуговуючої ліфтове господарство організації. «Складається враження що у компанії немає достатніх матеріальних і людських ресурсів для повного, своєчасного та якісного обслуговування ліфтів відповідно до укладеної угоди про обслуговування. То чи є доцільність продовження такої співпраці? – зазначив Сергій Пилипчук.

Головуючий доручив керівникам РТМ активізувати роботи із закриття контрольних карток щодо благоустрою шляхом проведення відповідної роботи з підрядними організаціями.

На завершення проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux