Головна  →  Новини  →  26 квітня 2019

Учні КДМШ № 22 взяли участь та стали лауреатами Міжнародного благодійного конкурсу «Квітуча Україна» (фото)

Учні КДМШ № 22 взяли участь та стали лауреатами Міжнародного благодійного конкурсу «Квітуча Україна» (фото)

Учні Київської дитячої музичної школи № 22 (клас викладача Тетяни Олексіївни Чайки) відділу культури та охорони культурної спадщини взяли участь та стали лауреатами ХХ Міжнародного благодійного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Квітуча Україна».

У номінації «фортепіано» Тимофій Гупало виборов перемогу та посів почесне І місце, Максим Карпенко посів ІІІ місце. Грамотою за професійну підготовку учнів до Міжнародного конкурсу «Квітуча Україна» відзначена викладач учнів Тетяна Олексіївна Чайка.

Пишаємось талановитими учнями та їх викладачем! Бажаємо нових надбань та перемог!

До відома: Фестиваль створює усі умови для культурного та духовного розвитку дітей, для створення здорового духу змагання між художніми колективами і обдарованими особистостями, для встановлення контактів та обміну творчим досвідом! Захід проходив за підтримки Міністерства культури України, Київського державного коледжу туризму та готельного господарства, при сприянні Управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Дніпровського району м. Києва. Мета заходу – виявлення талановитих, перспективних в професійному відношенні юних обдарувань та розкриття їх творчого потенціалу.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку