КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2019

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

15 травня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням заступника голови Святошинської РДА Наталії Гусєвої. Участь у засіданні взяли: керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду стану виконання протокольних доручень.

Після цього заслухали доповідачів щодо стану проведення гідравлічних випробувань мереж та усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах.

На сьогодні РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» завершено гідравлічні випробування в таких ТП: АТ «Веркон», на вул. Чистяківській, 24 і на вул. Святошинській, 34. Виявлені пошкодження теплових мереж ліквідовуються. Проводяться ремонтні роботи мереж ГВП на вул. Гната Юри, 4-А, а також усувається пошкодження теплоносія до дитячого садочку № 693, що на вул. Григоровича-Барського, 5-А.

По РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» - завершено гідравлічні випробування в котельні на вул. Краснова, 8, у СТ «Біличі». Проводяться гідравлічні випробування в Центральному тепловому пункті.

Головуюча Наталія Гусєва дала доручення керівникам РТМ і керуючої компанії підготувати графік комісійних обстежень циркуляційних насосів у теплових пунктах і провести відповідні обстеження.

Далі перейшли до розгляду стану функціонування ліфтового господарства в районі. На сьогодні в зупинці 42 ліфти, з них: 11 – на модернізації, 18 – на капремонті, 13 – у наладці. Головуючою на засіданні штабу було наголошено на необхідності прискорити заміну комплектуючих елементів і технічного обслуговування ліфтів під час наладки. Неприпустимо затягувати виконання робіт з наладки через відсутність достатньої кількості технічних працівників у обслуговуючої компанії.

На засіданні також було порушено питання щодо підготовки району до Дня Києва, а саме санітарного стану балансових територій. Необхідно забезпечити покіс трави й вивезення ВГВ.

Крім того, було розглянуто питання щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

Також проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.