КМДА Київська міська державна адміністрація


21 травня 2019

Учні КДМШ № 23 виступили з концертною програмою на відкритті виставки у рамках проекту «Позашкільна освіта: єдність теорії і практики» (фото)

Учні КДМШ № 23 виступили з концертною програмою на відкритті виставки у рамках проекту «Позашкільна освіта: єдність теорії і практики» (фото)

Учні вокально-хорового відділу класу народного співу Київської дитячої музичної школи № 23 відділу культури та охорони культурної спадщини (викладач Гаркуша Валентина Іванівна, концертмейстер Грузинський Максим Артемович) на запрошення Президента Міжнародної асоціації закладів позашкільної освіти Олени Биковської виступили з концертною програмою на відкритті виставки творчих робіт учнів закладів позашкільної освіти та наукових, навчально-методичних і інформаційних видань з позашкільної освіти.

До відома: Захід відбувся 16 травня у Президії НАПН України до Дня науки, у рамках проекту «Позашкільна освіта: єдність теорії і практики». Організатори проекту: Міжнародна асоціація позашкільної освіти (МАПО), Національна академія педагогічних наук України, Кафедра позашкільної освіти ІПФ НПУ імені М.П. Драгоманова, Український Державний Центр Позашкільної Освіти (УДЦПО) та ін. З вітальними словами виступили Президент НАПН академік Василь Кремень; керівник експертної групи з питань позашкільної освіти Директорату інклюзивної та позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України Юрій Демедюк; директор Інституту проблем виховання НАПН України академік Іван Бех. У відкритті виставки взяли участь члени Президії НАПН, представники Інститут модернізації змісту освіти МОН, позашкільники.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.