Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 22 травня 2019 року о 10:52
фото

22 травня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням начальника управління ЖКГ Євгена Мужиченка. Участь у засіданні взяли: заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень, стану усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах та проведення робіт з усунення поривів мереж та їх наслідків.

На сьогодні працівники РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» продовжують усувати пошкодження мереж, виявлені під час гідравлічних випробувань на котельні АТ «Веркон». На сьогодні по ЦО виявлено 50 пошкоджень, по ГВП – 20.

З 04.06.2019 буде відключено від гарячого водопостачання через гідравлічні випробування будівлі Микільської Борщагівки.

Станом на 22 травня поточного року відкрито 152 ордери на відновлення благоустрою.

Працівники РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» протягом минулого тижня усунули 28 пошкоджень теплових мереж з 31 виявленого. З 23 травня п. р. розпочинаються гідравлічні випробування в котельні на вул. Депутатська, 2; з 30.05.2019 – на  вул. Берковецькій, 6.

Відкрито 93 ордери на відновлення благоустрою.

Головуючим було дано доручення прискорити у зв’язку з наближенням періоду шкільних випускних вечорів проведення робіт з відновлення благоустрою в закладах освіти, на об’єктах, де на цей час продовжуються ремонтні роботи і відновлення благоустрою є недоцільним чи неможливим, відновлювати благоустрій за відповідним графіком.

Щодо стану функціонування ліфтового господарства станом на 22.05 2019 в зупинці 37 ліфтів, з них:

11 – на модернізації;

20 – на капітальному ремонті;

6 – у наладці.

Головуючий доручив керівництву КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва" підготувати й надати керівництву РДА інформацію щодо стану й шляхів вирішення питання з проведення капітальних ремонтів ліфтів і відновлення їх роботи.

Наступним питанням була підготовка до святкування Дня Києва. Головуючий Євген Мужиченко дав доручення щодо приведення території району в належний санітарний стан до святкових днів, особливо звернути увагу на прибирання вулиць та зон відпочинку, покіс трави в рекреаційних зонах.

На завершення проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux