Головна  →  Новини  →  29 травня 2019

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

29 травня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: заступник голови Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій, а також військовий комісар Святошинського РВК м. Києва Євген Яковченко.

Розпочали засідання з розгляду питання стосовно оповіщення призовників про початок 3-ої хвилі призову до лав ЗСУ. Військовий комісар наголосив на необхідності належного виконання комунальними службами району передбачених чинним законодавством обов’язків щодо оповіщення призовників. Головуючий на засідання відзначив незадовільну роботу в цьому напрямі КК і ЖЕД.

Після цього перейшли до питання щодо стану виконання протокольних доручень, стану усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах.

Керівник РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» доповів, що на цей час продовжуються роботи з усунення пошкоджень на теплових мережах РК АТ «Веркон», на вул. Потапова, 1-Г, розроблено технічну документацію на проведення робіт із заміни мереж ГВП та ЦО на вул. Симиренка, 14/9, 14-А, 14-Б, 12-В, а також проводиться благоустрій території на вул. Я. Коласа, 4-А, вул. Г. Юри, 4-А. З наступного понеділка, 04.06.2019, розпочинаються гідравлічні випробування на масиві Борщагівка.

По РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» завершено випробування в котельні по вул. Депутатській, 2, у результаті яких виявлено 38 пошкоджень, що на цей час усуваються. Завтра розпочнуться гідравлічні випробування на вул. Берковецькій, 6. Ведуться роботи з усунення пошкоджень у пров. Приладний, 4, 6, 8, на бульв. Вернадського, 38, вул. Булаховського, 5, 28, 28-Б, 28-В, 28-Г, вул. Серпова, 16, 21, і на площі Святошинська, 1.

Головуючий на засіданні Сергій Пилипчук дав доручення відділу контролю за благоустроєм терміново провести нараду з керівниками РТМ та інших комунальних підприємств щодо закриття контрольних карток з відновлення благоустрою.

Далі було розглянуто стан функціонування ліфтового господарства на території району. Станом на 29.05.2019 у зупинці 36 ліфтів, з них: на модернізації – 11, на капітальному ремонті – 18, решта (7)– у наладці. Головуючий на засіданні перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук дав доручення керівнику КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м. Києва" забезпечити дієвий контроль за відповідною роботою обслуговуючої компанії - ТДВ «Укрліфтсервіс», а також ужити заходів щодо технічного обслуговування ліфтів згідно з графіком.

Наступним питанням обговорення стало питання проведення робіт з прибирання закріплених територій, а також покосу трави на належній території. Сергій Пилипчук зобов’язав керівників відповідних підприємств щосереди звітувати йому про стан покосу трави в районі та наявність паливно-мастильних матеріалів для цього.

Також проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

Перейти до спискуВерсiя для друку