Головна  →  Новини  →  3 червня 2019

3 червня Центр творчості дітей та юнацтва відкрив табірну зміну «Літо-2019» (фото)

3 червня Центр творчості дітей та юнацтва відкрив табірну зміну «Літо-2019» (фото)

До Центру на відкриття зміни завітали вихованці літнього табору, що відкрився на базі ЗЗСО №140, № 230, № 162, № 96 нашого району. Свято відкрила директор ЦТДЮ Світлана Рослякова. Також на відкритті табірної зміни були присутні почесні гості: завідувач сектором з питань позашкільної освіти Лілія Йосипівна Ревуцька та голова Громадської організації «Жінки Берегині» Світлана Миколаївна Сова.

Діти радо брали участь у веселих  іграх  та розвагах разом з Йокою и Мокой (Олена Клеванська та Надія Шейко). Всі танцювали, стрибали, веселились ніхто не залишився байдужим. Рухливі, жартівливі ігри згуртували за годину дітвору та дорослих.

Яскраві, барвисті, запальні номери представили танцювальні колективи: народний художній колектив ансамбль танцю «ВІТАМІНЧИКИ» - керівник Олена Мельник хореограф Олена Белашевська, студія бальної хореографії «ЛІНІЯ ТАНЦЮ» - керівник Ірина Дацюк, зразковий ансамбль народного танцю «ВИКРУТАСИ» - керівник Скрипник Єлизавета та педагог – хореограф Інна Кузьменко, народний художній колектив ансамбль естрадно-спортивного танцю «СТЕЛЗ» - хореограф Олена Савченко, а вихованці вокальної студії «ВЕСЕЛІ НОТКИ» - керівник Наталія Нєкрасова подарували свої пісні для всіх присутніх.

На святі дебютували маленькі танцюристи хореографічної групи «Морська хвиля», керівник Наталія Блінова. На початку заходу діти відвідали підсумкову виставку найкращих робіт вихованців науково-технічного відділу ЦТДЮ, а також завітали до етнографічного музею «Світлиця» та історико-краєзнавчого музею «Пам’ять…» де познайомились з великою кількістю цікавих музейних експонатів. Діти отримали яскраві подарунки від завідувача сектором з питань позашкільної освіти Ревуцької Лілії Йосипівни та від голови Громадської організації «Жінки Берегині» Сови Світлани Миколаївни. Ніхто не залишився байдужим! Всі у веселому настрої повернулися до табору.

 

Джерело: Центр творчості дітей та юнацтва

Перейти до спискуВерсiя для друку