Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 05 червня 2019 року о 10:16
фото

05 червня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли заступник голови Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень.

Наступним питанням був стан проведення гідравлічних випробувань теплових мереж у районі та усунення виявлених у їх результаті пошкоджень мереж.

По РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

З 04.05.2019 для проведення відповідних робіт відключено ГВП у житловому масиві Микільська Борщагівка. З 05.06.2019 відключено котельню на вул. Верховинна, 8. Продовжують усувати пориви по котельні АТ «Веркон»: залишилося 3 пориви. Виконуються аварійні роботи по заміні мережі на вул. Кулібіна, 5.

По РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго»:

У результаті гідравлічних випробувань виявлено 50 пошкоджень, 3 яких на сьогодні усунуто 38, по решті 12 – ведуться роботи. З 25.06.2019 відключається котельня «Нивки», і на цьому гідравлічні випробування РТМ «Нивки» у Святошинському районі будуть завершені.

Після цього перейшли до питання щодо стану виконання робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду 2019/2020 років відповідно до розроблених заходів: за видами робіт, термінами виконання, відсотком виконання. Головуючий наголосив, що незважаючи на літній сезон цьому питанню приділяється особлива увага, щоб у наступний опалювальний сезон район увійшов без проблем. «Дотримання графіка проведення відповідних робіт буде на моєму особливому контролі», - зауважив Сергій Пилипчук. Це стосується не тільки об’єктів житлового фонду, а й інших будівель, у тому числі освітньої, медичної, соціальної сфер тощо.

Щодо стану функціонування ліфтового господарства: у зупинці – 47 ліфтів, з них: на модернізації – 13, на капітальному ремонті – 28, у наладці – 6. Головуючий на засіданні Сергій Пилипчук зауважив керівникові обслуговуючої організації «Укрліфтсервіс» на необхідності організації неухильного швидкого реагування на повідомлення щодо зупинки ліфтів.

Розглянули також питання щодо прибирання закріплених територій і стану виконання робіт з покосу трави на закріплених територіях, а також відновлення благоустрою після розриттів та закриття контрольних карток щодо тимчасового порушення благоустрою.

Як завжди на завершення засідання розглянули питання про стан виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51) та аналіз якості їх виконання.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux