Головна  →  Новини  →  6 червня 2019

Профорієнтаційний квест для школярів «Подорож у місто професій»

Профорієнтаційний квест для школярів «Подорож у місто професій»

Ось і закінчився  навчальний рік для учнів  шкіл міста Києва. З метою корисного літнього відпочинку, під час якого діти набираються сил, приємно проводять час з однолітками та заводять нові знайомства, у кожному районі відкрито літні табори з денним перебуванням.

Але й у літній період спеціалісти служби зайнятості не припиняють проведення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді.

З метою професійної орієнтації учнів загальноосвітніх шкіл району в період літнього відпочинку спеціалісти Святошинської районної філії Київського міського центру занятості в пришкільних літніх таборах проводять різні профорієнтаційні заходи, на яких допомагають школярам правильно спланувати своє професійне майбутнє, визначити професію, яка принесе задоволення й стане улюбленою справою на все життя.

Так, 06 червня 2019 року фахівці Святошинської районної філії провели для дітей клієнтів центру із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, які відпочивають у таборі, профорієнтаційний квест – «Подорож у місто професій».

У рамках акції були проведені профорієнтаційні ігри, за допомогою яких присутні змогли  розширити своє уявлення про зміст багатьох професій. Спеціалісти філії обрали такі форми спілкування, які були цікаві всім дітям, незалежно від їхнього віку, а саме: цікаві загадки та профорієнтаційні інтерактивні ігри, під час яких школярі перевірили свої знання про професії.

У заході взяли участь 15 дітей.

Джерело: Святошинська районна філія Київського міського центру зайнятості.

Перейти до спискуВерсiя для друку