Головна  →  Новини  →  12 червня 2019

Засідання комісії з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю

Засідання комісії з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю

Відповідно до розпорядження Святошинської районної в місті Києві державною адміністрацією від 22 травня 2019 року № 342 «Про затвердження Положення про комісію з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації» та з метою надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю 11 червня 2019 року на базі відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва (вул. Чаадаєва, 3-а) відбулося засідання комісії з питань зарахування дітей з інвалідністю до відділення у новому навчальному році.

Комісією було розглянуто 82 заяви від батьків на зарахування, з них: 73 заяви на подовження терміну реабілітації дітей у 2019-2020 н. р. та 9 заяв на зарахування до відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва.

Рішенням комісії з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації рекомендовано до зарахування з 02 вересня 2019 року терміном на 1 рік - 79 дитини терміном та 1 дитина з терміном на шість місяців. При зарахуванні пріоритет було надано дітям та молоді з інвалідністю, які проживають на території Святошинського району м. Києва.

Відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю здійснює медичну, фізичну, педагогічну, в тому числі, соціальну послугу денного догляду дітям та молоді віком від 2 до 18 років. Відповідно до Положення комісія може збиратися за потребою, але не менше 1 разу на рік.

До відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва діти зараховуються за рішенням комісії при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації терміном від 6 місяців до 1 року.

За інформацією щодо зарахування дітей з інвалідністю до відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування дітей з інвалідністю звертайтеся за адресою: м. Київ, вул. П.Чаадаєва, 3-А, тел. 276-00-66.

 

Джерело: відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку