КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2019

Вітання голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимира Каретка з нагоди Дня медичного працівника

Вітання голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимира Каретка з нагоди Дня медичного працівника

Напередодні професійного свята хочу привітати працівників медичної галузі Святошинського району. Ця потужна, згуртована когорта професіоналів налічує в нашому районі понад 4 тисячі фахівців, з них 1746 медиків працюють в закладах охорони здоров’я районного підпорядкування.

Люди, що обрали цю професію, мають світлі помисли в прагненні допомогти людям зберегти їх здоров’я, а інколи й саме життя. Тому зрозуміло й цілком символічно, що їх називають «люди в білих халатах».

Сьогодні наша медицина стоїть на порозі суттєвих змін. Ви, шановні медики, працюєте в період реформування медичної сфери. І це нелегко та дуже відповідально. Адже від кожного з вас – від вашої професійності, гуманізму, готовності до новаторства та цілковитої віддачі задля  збереження здоров’я української нації – залежать результати тих кардинальних змін, що розпочалися в медицині.

Тому бажаю вам моральних сил та натхнення, терпіння та витривалості, родинного щастя та розуміння з боку близьких, достатку та затишку в ваших оселях, а разом з тим веселощів та оптимістичного погляду у майбутнє.

З професійним святом вас – з Днем медичного працівника!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.