Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

Опубліковано 19 червня 2019 року о 12:47
фото

19 червня 2019 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: заступник голови Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень, після чого перейшли до питань житлово-комунального блоку.

З 06 травня в районі проходять гідравлічні випробування тепломереж.

У зоні діяльності РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» після проведення гідравлічних випробувань на 20.06.2019 заплановано відновлення подачі гарячої води на Микільській Борщагівці. Наразі тривають ремонтні роботи з усунення пошкоджень мереж на вул. Тулузи, 3 и Сім’ї Сосніних, також усувають пориви на території житлового масиву Галагани.

Сьогодні перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук з представниками РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» та відповідними комунальними службами проведе виїзну нараду за адресою: бульвар Кольцова, 20.

По РТМ «Нивки» - завершено гідравлічні випробування по котельні «Нивки», проводяться аварійні роботи на вул. Депутатська, 6, Генерала Наумова, 23 і площі Святошинській, 1.

Головуючий на засіданні штабу відзначив, що на особливому контролі керівництва перебуває питання відновлення благоустрою територій після проведення ремонтних робіт: «Відновлення благоустрою після розриттів є пріоритетним завданням для відповідних комунальних служб. Наголошую на необхідності вжиття всіх необхідних заходів для забезпечення проведення відповідних робіт».

Наступним розглянули питання щодо отримання актів готовності мереж теплопостачання житлових будинків до опалювального сезону. На сьогодні з 716 будинків комунальної власності відповідні акти отримано 567, що становить 79 % від загальної кількості. Промивка систем опалення проводиться за графіком. На цей день відповідні роботи проведено в 102 будинках (50 %).

На 5 об’єктах сфери освіти на сьогодні проводяться роботи з отримання актів  готовності, на решті – усуваються виявлені недоліки.

Стосовно функціонування ліфтового господарства. Головуючий відзначив незадовільну роботу обслуговуючої організації «Укрліфтсервіс».  Під час вихідних і святкових днів не проводилися вчасно відновлювальні й налагоджувальні роботи ліфтового обладнання. Мешканці житлових будинків скаржаться на систематичне зволікання в проведенні цих робіт, у результаті чого ліфти простоюють понад добу.

На ранок 19.06.2019 у зупинці 49 ліфтів, з них: 11 – на модернізації, 26 – на капремонті, 12 – у наладці.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux