КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2019

Міська влада просить киян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей через ремонт шляхопроводу

Міська влада просить киян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей через ремонт шляхопроводу

Київська міська державна адміністрація звертається до киян із проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей, пов’язаних зі здійсненням капітального ремонту шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошин.

У КМДА запевняють – капітальний ремонт шляхопроводу є надзвичайно важливим для безпеки усіх киян, що ним користуються, адже споруда не ремонтувалася із 1965 року і була визнана аварійно-небезпечною.

Для виконання капремонту та задля безпеки пішоходів, пасажирів громадського транспорту та автомобілістів обмежено рух автотранспорту, а також призупинено роботу лінії швидкісного трамваю. Ремонтні роботи на трамвайному полотні – це першочергова задача дорожників, аби якнайшвидше відновити рух трамваїв – зазначають у КК «Київавтодор».

За інформацією комунальної корпорації, дорожники здійснять ремонт опор, несучих конструкцій, мостового полотна автопроїздів, трамвайної частини та тротуарів. Також буде виконано повну заміну балок прогонових будов під тротуаром з обох боків шляхопроводу. Окрім оновлення прогонової будови, там вкладуть нову гідроізоляцію і замінять колії. Ці роботи виконуватимуть першочергово. Відновити трамвайний рух планують до 30 вересня.

Зазначимо, що капітальний ремонт передбачає обмеження, а не закриття руху. Для автотранспорту залишили по 1 смузі. Це, звичайно, ускладнює рух транспорту в години пік, однак є необхідним заходом з метою організації безпечного руху на період капітального ремонту.

Після виконання капітального ремонту шляхопровід отримає друге життя і забезпечуватиме безпечні та комфортні умови руху ним для транспорту та пішоходів.

Джерело: КМДА.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.