КМДА Київська міська державна адміністрація


19 вересня 2019

Мініярмарок вакансій у Державній прикордонній службі України пройшов у Святошинській районній філії Київського міського центру зайнятості

Мініярмарок вакансій у Державній прикордонній службі України пройшов у Святошинській районній філії Київського міського центру зайнятості

Для досягнення позитивних результатів у співпраці з роботодавцями та збору максимальної кількості вакансій для працевлаштування незайнятих громадян у районі, де пропозиція робочої сили завжди значно перевищує попит на неї, фахівці Святошинської районної філії Київського міського центру зайнятості використовують весь спектр послуг служби зайнятості для роботодавців.

Так, 18 вересня 2019 року спеціалістами відділу по взаємодії з роботодавцями був проведений мініярмарок вакансій на замовлення Окремої комендатури охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України (військова частина 1) для укомплектування вакантних посад: діловод, підсобний робітник, інспектор (перевірка документів громадян), водій (кат. В, С). У заході взяло участь 38 осіб.

Мініярмарок вакансій проходив у формі діалогу, присутні задавали питання та отримували ґрунтовні відповіді. Усі, хто зацікавився можливістю працювати в компанії, домовились про зустріч для вирішення питання з роботою.

Проведення таких заходів дозволяє сподіватися на вирішення кадрових проблем для роботодавців та проблеми безробіття для населення . Адже для кожної людини головне – благополуччя і добробут родини. Забезпечити його може лише стабільна робота і гідна заробітна плата.

Джерело: Святошинська районна філія Київського міського центру зайнятості.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.