Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2019

Виступ ансамблю «Київ-Політ» на ювілейному концерті Героя України, народного артиста України Анатолія Паламаренка (фото)

Виступ ансамблю «Київ-Політ» на ювілейному концерті Героя України, народного артиста України Анатолія Паламаренка (фото)

28 вересня Народний ансамбль танцю «Київ-Політ» (художній керівник Михайло Кадученко) Центру культури «Святошин» відділу культури та охорони культурної спадщини успішно виступив у святковому концерті на честь 80-річного ювілею майстра художнього слова, Героя України, народного артиста України, лауреата Національної премії ім. Т. Г. Шевченка Анатолія Несторовича Паламаренко.

Ця надзвичайна подія відбувалась на головній сцені нашої країни у Палаці культури «Україна». Артисти колективу представили глядачеві свою нову хореографічну композицію «Варварка» та хореографічні композиції «Привітальний» і «Дев‘ятка», які вже стали коронною фішкою колективу. Яскравий, емоційний виступ ансамблю викликав бурхливі оплески та слова вдячності у присутніх в залі.

Це був вечір добра і сміху, де провідні майстри української сцени та прославлені колективи країни дарували свою творчість на честь ювіляра! На такому ж високому рівні був і виступ артистів Народного ансамблю танцю «Київ-Політ», який додав до концерту особливого колориту.

Шаленими оплесками супроводжувала глядацька зала і виступ учасника Народного вокального ансамблю «Барви Дніпра» ЦК «Святошин» Михайла Герасимчука - гумориста, лауреата та володаря Гран-прі Всеукраїнських фестивалів-конкурсів виконавців гумору та сатири імені Павла Глазового та Андрія Сови.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку