Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2019

У КДМШ № 23 відбувся святковий концерт «Викладачі – дітям», присвячений Міжнародному дню музики (фото)

У КДМШ № 23 відбувся святковий концерт «Викладачі – дітям», присвячений Міжнародному дню музики (фото)

1 жовтня з нагоди Міжнародного дня музики у концертній залі Київської дитячої музичної школи № 23 відділу культури та охорони культурної спадщини було відкрито сезон «Музичної вітальні» святковим концертом «Викладачі – дітям».

Щорічне проведення таких концертів стало вже гарною традицією. Своє мистецтво натхненно дарували слухачам викладачі школи – співаки та виконавці на різних музичних інструментах. Їх виконання відзначалося високим рівнем професійної майстерності, емоційною виразністю, жанровим і художньо-образним розмаїттям музичних творів. Крім яскравого естетичного враження, розвиваючого впливу концертні виступи викладачів перед дітьми та їх батьками мають велике виховне і стимулююче значення у навчальному процесі. В такій незвичній формі діти нового набору, а також їх батьки, мали змогу познайомитися зі своїми викладачами-артистами, побачивши і почувши їх виступи на сцені концертної зали школи.

Слухачі із захопленням вітали аплодисментами професійних музикантів. Після урочистого заходу лунали зворушливі слова подяки від батьків на адресу адміністрації та педагогічного колективу школи.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку