Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2019

Віталій Кличко вручив найкращим освітянам відзнаки (фото)

Віталій Кличко вручив найкращим освітянам відзнаки (фото)

Сьогодні, 3 жовтня, у Національному академічному театрі російської драми імені Лесі Українки відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти. З професійним святом освітян столиці привітав Мер Києва Віталій Кличко. Він зазначив, що незважаючи на всі складнощі працівники освітянської сфери з готовністю інвестують свій час та сили в найцінніше – у розвиток і виховання наших дітей. І за це міська влада щиро вдячна учителям і педагогам. «Наше ж головне завдання як міської влади – підвищити престижність праці вчителя, забезпечити гідну зарплату і сучасні комфортні умови для роботи столичних освітян», - наголосив київський голова.

Віталій Кличко озвучив красномовні цифри щодо функціонування освітянської галузі в Києві: «Столиця значно збільшила фінансування галузі освіти. У бюджеті Києва на 2019 рік ми виділили майже 18 млрд грн. Загалом за 5 років у Києві побудували або повністю реконструювали 8 шкіл та 26 дитячих садків. 2 вересня в столиці відкрили нову, найбільшу та найсучаснішу школу в Україні. Я говорю про школу номер 42 на вулиці Хорольській. Там є все, аби діти могли цікаво та ефективно отримувати якісну освіту. Нові школи і садки, які ми відкриваємо, – це новий стандарт навчальних закладів у столиці. Такими мають бути всі школи і садочки Києва!»

На завершення урочистостей Мер Києва вручив найкращим освітянам столиці відзнаки «Відмінник столичної освіти» та подяки Київського міського голови, серед нагороджених – педагогічні працівники ліцею «Еко» № 198, закладу дошкільної освіти № 747, закладу загальної середньої освіти № 281, Центру творчості дітей та юнацтва.

Перейти до спискуВерсiя для друку