КМДА Київська міська державна адміністрація


10 жовтня 2019

Творча подорож фортепіанного дуету «Но-та» КДМШ № 22

Творча подорож фортепіанного дуету «Но-та» КДМШ № 22

Днями фортепіанний дует «Но-Та» Київської дитячої музичної школи № 22 відділу культури та хорони культурної спадщини у складі викладачів Нонни Козлової та Тетяни Чайки, здійснив творчу подорож до міста Дрогобич, куди був запрошений на концерт-бенефіс поета-пісняра Йосипа Фиштика, з нагоди 50-ліття творчої діяльності.  

Йосип Фиштик – заслужений діяч мистецтв України, він є головним редактором радіо «Франкова земля». На його вірші написано чимало пісень, випущено серію п’ятикнижжя поетично-музичних збірників.

Спеціально для цього чудового концерту фортепіанний дует «Но-Та», створили «Фантазію на теми пісень Й.Фиштика», куди увійшли музичні «хіти» поета: «Мова колискова», «Український звичай», «Листя падало на воду», «Танго любові» та «Лишаймося собою» .

Теплі, дружні відгуки отримав фортепіанний дует від перших виконавців пісень Й. Фиштика: народного артиста України Валерія Маренича, народної артистки Украйни співачки Марії Ясиновської, Київського дуету «Горислава» і безумовно від самого поета-пісняра Йосипа Фиштика.

Вітаємо, і бажаємо талановитим викладачам подальших успіхів у концертній діяльності.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.