Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 16 жовтня 2019 року о 11:43
фото

16 жовтня 2019 року у Святошинській РДА пройшло виїзне щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2019 - 2020 років під головуванням в. о. голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Засідання проходило за адресою: вул. Симиренка, 2/19.

Члени штабу проінспектували проведення робіт з перекладки мережі теплотраси на цьому об’єкті. Відповідні роботи, що проводяться РТМ «Святошин» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго», планується завершити до кінця місяця. За інформацією керівника зазначеного підприємства, на сьогодні на підпорядкованій РТМ «Святошин» території є 28 пошкоджень тепломереж. Працівники РТМ усувають пошкодження на 19 об’єктах (вул. Чистяківська,15, вул. Жмеринська, 24, вул. Потапова). Проводяться роботи з відновлення благоустрою за адресами: вул. Сім’ї Сосніних, 10, вул. Героїв Космосу, вул. Гната Юри, вул. Велика Кільцева Дорога.

На території РТМ «Нивки» СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» на сьогодні існує 16 пошкоджень тепломереж, у результаті чого 32 будинки залишилися без гарячого водопостачання. Сьогодні проводяться роботи за адресами: вул. Вітрука, 7, вул. Депутатська, 25, вул. Єфремова, 19-А. На об’єкті по вул. Чорнобильська, 10, 10-А проводиться відновлення рамки управління в ТП. У пров. Приладний, 8 завершується перекладка мереж. Роботи планується завершити до 25 жовтня 2019 р. Головуючий Сергій Пилипчук дав доручення керівнику ЖЕД забезпечити інформування населення щодо строків завершення відповідних робіт шляхом розвішування об’яв на під’їздах житлових будинків. На вул. Ушакова завершуються роботи з відновлення благоустрою після проведення аналогічних робіт.

Щодо функціонування ліфтового господарства, на сьогодні в зупинці 55 ліфтів, з них: 10 – на модернізації, 45 – на капремонті. Численні нарікання мешканців Святошинського району на поломки й тривалі простої ліфтів протягом вихідних днів свідчать про незадовільну роботу обслуговуючої організації. Сергій Пилипчук висловив рішуче незадоволення її роботою.

На вулицях Робітничій і Стратонавтів у черговий раз виникли стихійні сміттєві звалища. Головуючий дав доручення відповідним комунальним службам вжити відповідних заходів до їх усунення.

Присутніх також повідомили, що 19 жовтня в районі будуть проходити толоки. Сергій Пилипчук дав доручення керівнику КПУЗН Святошинського району підготувати на надати до райдержадміністрації графік проведення осіннього дня довкілля.

Також на засіданні розглянули питання щодо стану виконання протокольних доручень, прибирання належних територій, відновлення благоустрою та інші.

На завершення проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux