Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2019

Три золота, три срібла, п’ять бронзових медалей та путівка на кубок Європи - здобуток вихованців ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» на чемпіонаті України з козацького двобою

Три золота, три срібла, п’ять бронзових медалей та путівка на кубок Європи - здобуток вихованців ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» на чемпіонаті України з козацького двобою

Напередодні Дня захисника України в столичному спортивному комплексі Інституту фізичного виховання та спорту Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова відбувся чемпіонат України з козацького двобою серед дорослих, юніорів, юнаків та дітей. У змаганнях взяли участь понад 750 спортсменів з 19 областей України, у тому числі вихованці ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК» під керівництвом тренерів Диби Вікторії та Івахіної Ірини.

Цей чемпіонат є головними в цьому році змаганнями для українських спортсменів. Саме тут вони проходили відбір у збірну України, яка представлятиме нашу країну на найближчих міжнародних змаганнях - кубку Європи з козацького двобою в Польщі, який відбуватиметься вже вдруге у місті Плоцьк.

Враховуючи те що за результатами змагань на рахунку команди спортсменів центру «ДЕСАНТНИК» три золота, три срібла та п’ять бронзових медалей, путівка на кубок Європи з козацького двобою в Польщі їм забезпечена.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з призовими місцями, а саме:

І місцем:

Гарагу Вероніку - (тренер Диба Вікторія);

Крутько Ірину - (тренер Диба Вікторія);

Яворського Ярослава - (тренер Івахіна Ірина);

ІІ місцем:

Гайдамаченко Олександру - (тренер Диба Вікторія);

Вертійчук Романа - (тренер Диба Вікторія);

Чуприну Максима (тренер Івахіна Ірина).

ІІІ місцем:

Сухих Олексія - (тренер Диба Вікторія);

Гайдамаченко Іванку - (тренер Диба Вікторія);

Міхненко Мирона - (тренер Івахіна Ірина);

Корольову Анастасію - (тренер Івахіна Ірина);

Садовнікова Владислава - (тренер Івахіна Ірина).

Від щирого серця зичимо подальших звершень у козацькому двобої, у тому числі і на міжнародних змаганнях!

Джерело: ПНЗ ЦВПСВМ «ДЕСАНТНИК».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку