КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2019

Інформація про організацію допомоги дітям з інвалідністю в КНП «ЦПМСД№2» Святошинського району м. Києва

Інформація про організацію допомоги дітям з інвалідністю в КНП «ЦПМСД№2» Святошинського району м. Києва

Шановні мешканці Святошинського району!

КНП «ЦПМСД№2» Святошинського району м. Києва (вул. В. Кучера, 5, вул. Симиренка,38) інформує вас, що з усіх питань, пов’язаних з наданням медичної допомоги дітям з особливими потребами, батьки або офіційні опікуни дитини мають звертатися до лікаря-педіатра, або сімейного лікаря, з яким підписана декларація. Ваш лікар координує питання заповнення індивідуальних програм реабілітації, надання медичної допомоги вдома дітям, які не здатні до самообслуговування та потребують постійної медичної допомоги, питання забезпечення безкоштовними путівками в дитячі санаторії.

Також ваш лікар організує огляди дітей з інвалідністю в медичному закладі, а немобільних пацієнтів удома, вузькими спеціалістами, за медичними показаннями скеровує хворих до консультативних закладів в залежності від профілю захворювання.

Нагадуємо, що медична допомога дітям в нашому закладі надається безкоштовно.

Також повідомляємо, що в місті Києві працює Київський міський центр з реабілітації дітей з інвалідністю, який надає безкоштовну медико-соціальну допомогу дітям з особливими потребами віком від 4 до 18 років, які мають статус інваліда та зареєстровані в місті Києві.

Розширений перелік послуг та детальну інформацію ви можете дізнатись за телефоном 044 467 22 44.

Адреса центру: м. Київ, вул. Олени Теліги, 37 Г.

 

Джерело: КНП «ЦПМСД№2» Святошинського району м. Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.