Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2019

Продукція молокозаводу «Фавор», що розташований у Святошинському районі, заслужено полюбилася киянам

Продукція молокозаводу «Фавор», що розташований у Святошинському районі, заслужено полюбилася киянам

Далекого 1993 року на теренах Святошинського району запрацювало молокопереробне підприємство – ТОВ «Фірма «Фавор». Очолила його енергійна, ініціативна жінка – Раїса Василівна Михайлова, нині заслужений працівник харчової промисловості України.

На сьогоднішній день «Фавор» – це єдине молокопереробне підприємство м. Києва. На цьому сучасному, інноваційному підприємстві за європейськими стандартами випускаються натуральні якісні молочні продукти. На заводі працює понад 180 фахівців, потужність його – понад 35 тонн переробленого молока на добу.

Керівництво заводу постійно турбується про оновлення асортименту та матеріально-технічної бази виробництва. На «Фаворі» було проведено ряд реконструкцій, спрямованих на технічне переоснащення та збільшення виробничих потужностей, скорочення енерговитрат, нарощування продуктивності, при цьому вдалося зберегти головне – класичну технологію виробництва молокопродуктів.

У столиці постійно зростає конкуренція серед виробників молочної продукції. Однак продукція ТОВ «Фірма «Фавор», що випускається під торговою маркою «АМА», є однією з найбільш затребуваних серед споживачів.

Особлива гордість підприємства – якість та натуральність продуктів, що випускаються. Приємно вражає також асортимент молочних виробів для дітей, які виготовляє підприємство. Молоко, йогурти, крем-десерти, сири – понад пів сотні найменувань. І це не тільки розмаїття смаків, а й додаткові корисні властивості для найвибагливішого споживача – дитини.

Понад сімнадцять років саме ТОВ «Фірма «Фавор» виграє тендери на постачання молочної продукції до шкіл та дитячих садків столиці. Основними споживачами продукції «Фавору» є дитячі та лікувально-оздоровчі заклади. Продукція ТМ «АМА» постачається до дитячих садків 9 районів столиці, а це майже 700 дитячих дошкільних закладів. Також молочна продукція названого підприємства постачається до санаторіїв, поліклінік, дитячих таборів та оздоровчих центрів. З метою найширшого забезпечення потреб населення столиці у своїй продукції ТОВ «Фірма «Фавор» уклало відповідну угоду з ПАТ «Київхліб» і тепер його продукцію можна придбати також у мережі торгових точок цього товариства. Продукція «Фавору» стала відомою і за межами Києва, попит на неї постійно зростає, тому розширюється й географія продажу.

Крім основної, статутної, діяльності ТОВ «Фірма «Фавор» усі ці роки займається й благодійною діяльністю. Підприємство підтримує ветеранів війни і праці Святошинського району – членів Святошинської організації інвалідів війни та Збройних Сил, громадські організації Святошинського району «З любов’ю до життя»,  «З теплом у серці»,  «Життя з надлишком» та ін., а також малозабезпечені сім’ї. У 2018 році сума благодійної допомоги склала близько  400 тис. грн, на поточну дату – це майже 350 тис. грн.

Та найбільшим своїм надбанням і гордістю керівництво підприємства вважає команду професіоналів, яка формувалася не один рік. Саме завдяки відповідальності, досвіду і високому професіоналізмові працівників заводу продукція «АМА» – одна з найкращих у столиці. Співробітники підприємства - це люди, які дуже люблять свою професію та безмежно  віддані своїй справі.

У присмаку будь-якої продукції «АМА» з широкого асортименту ТОВ «Фірма «Фавор» відчувається частинка душі людей, які створювали її з любов’ю.

Перейти до спискуВерсiя для друку