Головна  →  Новини  →  15 листопада 2019

Засідання комісії з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Засідання комісії з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Відповідно до розпорядження Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації від 22 травня 2019 року № 342 «Про затвердження Положення про комісію з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації» та з метою надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю 14 листопада 2019 року на базі відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва (вул. Чаадаєва, 3-а) відбулося засідання комісії з питань зарахування дітей з інвалідністю до відділення.

Комісією було розглянуто 9 заяв від батьків на зарахування, з них: 8 заяв на зарахування дітей до відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва та одну зяву на продовження терміну перебування дитини у відділенні до 30.06.2019.

Рішенням комісії з питань розгляду заяв про надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю при Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації рекомендовано 7 звернень до зарахування дітей з 15 листопада 2019 року до 30 червня 2019 року. При зарахуванні пріоритет надано дітям з інвалідністю віком від 2 до 18 років, які проживають на території Святошинського району м. Києва.

Відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю здійснює медичну, фізичну, педагогічну, в тому числі, соціальну послугу денного догляду дітям та молоді віком від 2 до 18 років. Відповідно до Положення комісія може збиратися за потребою, але не менше 1 разу на рік.

За інформацією щодо зарахування дітей з інвалідністю до відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва звертайтеся за адресою: м. Київ, вул. П. Чаадаєва, 3-А, тел. 299-92-28.

 

Джерело УПСЗН.

Перейти до спискуВерсiя для друку