Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Дизайнерський турнір “New FashionZone” в МНВК (фото)

Опубліковано 20 листопада 2019 року о 12:13
фото

Сьогоднішніх дев’ятикласників цікавлять різні види активної діяльності. Уміння працювати в команді і залученість – основне, що знадобиться для проходження квесту. У Міжшкільному навчально-виробничому комбінаті 14 листопада 2019 року відбувся дизайнерський турнір “New FashionZone”. Програма квесту була насичена різноманітними і цікавими завданнями на локаціях: “Boutonniere”, “Медіа-простір”. “3D листівка”, “Смарт-кафе “NewZone””, “Грифонаж “Fashion””, “Astragle wood”, “QR - код ”

Дизайнерський турнір “New FashionZone” обєднав команди: “Creative girls”, “Клуб “Романтики”, “Шпильки”, “Червоні вітрила”, “Кмітливі та веселі “Льорки”, “ФАРТ” – на основі духу змагання і сучасного усвідомлення – життя. Кожна команда створювала свій унікальний проект. На локації “Boutonniere” робили елегантну прикрасу з капрону і бісеру під керівництвом Сябро Ганна. Під час виконання завдання на локації “Грифонаж Fashion” конкурсанти з захопленням розгадували ребус, замальовували різноманітні речі. Модератор, Ємчук Ганна, порадила учасникам для вирішення завдання за 15 хвилин, проявити не тільки свої інтелектуальні здібності, а й творчі. Дев’ятикласники із задоволенням поринули у творчий процес на локації “3D листівка” під керівництвом Константиненко Тетяни. Всім командам вдалося виготовити оригінальну листівку, яка стане у нагоді при будь-якому святі. Оригінальні рішення роботи з вовною на локації “Astragal wood” були запропоновані Безп’ятіною Неонілою та виготовлено командою оригінальне намисто. Сучасні інформаційні технології все частіше використовуються у повсякденному житті. На локації “QR-код” учасники команд мали змогу проявити свою ерудицію, з чим дуже успішно справилися. Цікаву вікторину з використанням телефонів учасникам турніру запропонувала Скиданова Ольга.

Своїми враженнями команди поділилися у смарт-кафе “NewZone”. На гостину всіх учасників дизайнерського турніру запросила Іванкова Наталя та пригостила пиріжками, виготовленими учнями 11 класів ЗЗСО № 50 і 222, які навчаються за навчальним модулем “Майстер кондитер”.

Кожна команда підготувала творче домашнє завдання на тему: “New FashionZone”. Конкурсанти на локації “Медіа-простір” провели захист підготовлених презентацій, висвітлюючи свої уявлення і знання про моду та сучасні тенденції .

Журі дизайнерського турніру визначило переможців:

І-е місце посіла команда « Клуб «Романтики» СШ № 185 ім. В.Вернадського;

ІІ-е місце посіли команди: “ Creative girls ” СШ № 200; “Шпильки” ЗЗСО № 162: “ФАРТ” ЗЗСО № 140;

ІІІ-е місце посіли команди: “Червоні вітрила” Київська гімназія 287; “Кмітливі та веселі “Льорки” ЗЗСО № 230.

Переможці були нагороджені грамотами управління освіти, молоді та спору Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації і солодкими подарунками.

В сучасному світі мода формує не просто зовнішній образ, але і стиль життя. Дизайнерський турнір “New FashionZone” пройшов динамічно і цікаво.

До нових зустрічей!

 

Джерело: МНВК


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux