Головна  →  Новини  →  20 листопада 2019

У Центрі творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва пройшов творчий захід "Creative Space" з нагоди Дня позашкілля (фото)

У Центрі творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва пройшов творчий захід "Creative Space" з нагоди Дня позашкілля (фото)

Щорічно, починаючи з 2002 року (рік заснування свята в місті Києві), «День працівника позашкільної освіти» відзначається в останні тижні листопада. З 2009 року це свято пов'язане з Всесвітнім днем дитини – 20 листопада.

Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість зі своїм особливим талантом, що заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час, виховує своїм прикладом креативну та неповторну індивідуальність дітей.

У цей осінній день, аби розділити радість свята, до ЦТДЮ (вул. Чистяківська, 18) завітали численні гості, серед яких колеги — директори позашкільних навчальних закладів, представники Святошинської РДА та управління освіти, молоді та спорту. За невтомну працю, любов до своєї професії, креативність колектив Центру творчості та юнацтва отримав численні відзнаки від голови Святошинської РДА та управління освіти, молоді та спорту.

Світлана Рослякова – директор ЦТДЮ вручила подяки та креативні подарунки працівникам Центру, що мають поважний вік (трудовий стаж 60 років і більше), а саме: Івану Рябикіну, Лідіі Ігнатенко, Тетяні Урянській, Миколі Рудницькому, Марії Турчин, Надії Лапенко, відзначаючи їх високий рівень професіоналізму, безмежну любов до дітей та молоді.

Колеги та гості Центру насолодилися виставками робіт Анелі Кузьменко (живопис), Валерія Наливайко (судномоделювання), Лідії Ігнатенко (hand-made), Світлани Мархонос (одяг та аксесуари у техніці валяння), Людмили Дем'яненко (вишивка), Тетяни Реутової (стеклотермопластика), Марії Турчин (вишивка) та Галини Бабаніної (вишивка).

Під час свята пройшло дефіле одягу від Світлани Мархонос у техніці валяння, почули гру на барабанах та волинці Богдана Ковальова, побачили запальні виступи хореографів та керівників танцювальних ансамблів, почули авторські вірші та пісні, побували на екскурсії у STEAM-лабораторії...

Атмосфера свята доповнилася тематичним осіннім оформленням залу, декором на столиках, яскравою фотозоною та влучним музичним супроводом.

Захід пройшов тепло та невимушено, відчувалася душевна єдність усіх присутніх та енергія однієї творчої родини. Зі святом дорогі позашкільники!

Перейти до спискуВерсiя для друку