Головна  →  Новини  →  2 грудня 2019

Учні КДМШ № 23 стали переможцями Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «КYIV ART FEST» (фото)

Учні КДМШ № 23 стали переможцями Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «КYIV ART FEST» (фото)

Учні Київської дитячої музичної школи № 23 відділу культури та охорони культурної спадщини вже вкотре підкорили глядачів та журі своїм співочим талантом, ставши переможцями Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «КYIV ART FEST», який проходив днями в Українському домі. 

У конкурсній програмі взяли участь та стали лауреатами учні класу страдного вокалу викладача Тетяни Сергіївни Булгакової: Білополий Кирил – лауреат ІІ ступеня, Довга Аліна та Олійник Анна – лауреати ІІІ ступеня!

Вітаємо Кирила, Аліну, Анну та їх викладача і бажаємо подальших творчих здобутків!

До відома: організатори та партнери конкурсу: МГО «Європейська молодіжна ліга», ТОВ «Національна всеукраїнська музична спілка», Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім», Медіа-група «Mig Reporter». Президент фестивалю – голова МГО «Європейська молодіжна ліга» – Віталій Нечитайло Мета. Основні завдання фестивалю: відродження, збереження та розвиток національних культур, знайомство з кращими солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обмін досвідом роботи, створення умов для розвитку дитячої та юнацької творчості.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку